Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Napkollektor - csak úgy
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
Dot
őstag
válasz
Levi123 #1981 üzenetére
Nem a frissítésnél gondoltam, hanem ha max-al akarok tölteni akkor kell újraindítanom!
Akkor frissítés! ez kell neki? mert ez csak 206b-s és visszább láttam, hogy valakinek 207 es van.
szerk: ezt meg nem tudom letölteni, 0,2-0,6KB/s el jön mind2 gépen, meg-meg szakad! 2óra alatt 1-1% -
Dot
őstag
válasz
Ropeeka #1978 üzenetére
jajaja
Most szedek 1 torrentet.
Laptoppal ment a seed kb 100kb/s el elindítottam a pc-n a torrentet jött 3MB/s, leállítottam mindent csak azt az 1 letöltés hagytam, 3MB/s. Újraindítottam a routert érdekes módon megindult 6MB/s el a torrent. Szóval ezen segítene a fw frissítés, hogy ne keljen újraindítani? -
Dot
őstag
válasz
Levi123 #1971 üzenetére
Köszi, de ezt a portnyitást nem értem. A DMZ az nem arra való hogy pl. ha a gépen csinálsz valamilyen szervert akkor arra az internetről is rá lehessen csatlakozni? Mert a szervereimet csak akkor látják, ha be van kapcsolva ez a dmz. És ott csak ip-t tudok beírni.
persze 10/100as a wan, lan portja/i/
-
Dot
őstag
Hali
Nekem is 524 esem van. Firmware Version: V2.04, Fri, Apr 28 2006
A PC-m és 1 laptop között van kábelesen, folyamatos használatba, néha a telómmal, PDA-mal is használom. PDA-val vannak kapcsolódási gondok, de most ez nem lényeg.
2évig ADSL em volt 8 majd 10Mbites. Nagyon királyul működött a net megosztása, de 2hete kötötték be a DIGI netet 50/25Mbit. Ugyebár első net tesztélésénél csak a pc-vel nézem. Egész jól sikerültek a tesztek.
Később rányomtam a laptopot feltölteni. Aztán jöttek a problémák:
Első héten csak annyi, hogy: a laptopom megy a seed kb 10Mbittel és a gépen elindítok valami letöltés aminek akár 100Mbittel is kellene jönnie az csak 20-30Mbittel jön. De nembaj nem várok többet egy 10000Ft-s routeről.
De most már haldoklik. Ha a laptopon megy a seed akár 20KB/s is akkor a PC-n nem tudok böngészni! Egy PH!-s oldal beltöltés kb 1 perc. Letöltés 20Mbit, ping 10alatt.
Játszani meg lehetetlen mert 5mp kénet laggol egy oriásit!
Most csináltam rá hűtést mert anno olvastam, hogy picit forrófejű. 3db borda már évek óta rajt volt, adsl-el langyos volt, most forró.
Raktam rá 1 ventit, a bordák alig langyosak!!!!
Persze forog a venti!Pillanatnyi adatforgalom: a laptoppal feltöltés: kb200kB/s msn, vista oldalsáv; PC-vel feltöltés: kb100kB/s msn, xfire, mirc, netrádió 128kbit
A router web configjába az advenced fül megyitása: 32s
http://hardverapro.hu/aprok/hardver/listaz.php 35s
citromail 42s
torrentoldal 84s
böngészőm: Opera 9.64, de az ff és a ie6 is lassú.
Sajan router nélkül nem tudom kipróbálni a gépet mert nem ér el a digi kábele :S
Laptopon jóminden, ha direktve kötöm!Frimware frissítés használna? Vagy inkább vegyek másik routert?
-
Dot
őstag
Köszi köszi!
-
-
Dot
őstag
Helló!
lenne 3 kérdésem:
1. Hogy lehetne úgy beállítani a DI-524-es kémet, hogy ha csinálok egy net szervert egy játékba pl.: CoD4 akkor arra tudjanak mások is csatlakozni?! Mert én csak a router által kiosztott ip-m re tudok csatizni /192.168.0.xxx/ erre ugyebár mások nemigazán tudnak2. Közeljövőbe bekötik a Digikábel és a 20/20 megás csomagot néztem ki, A router WAN portja ezt bírni fogja? A hivatalos honapon 100M van írva, igaz ez? /valahol csak 10M volt/.
3. Érdemes fw-t frissíteni?
Előre is köszönöm!
Aktív témák
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 CM MasterBox 5 Lite 600W
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest