Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- urandom0: Aki használ/használt Giten kívűl más verziókezelőt, mesélne róla?
- sziku69: Szólánc.
- Amazon Kindle JailBreak
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- kenwood: Kedvenc elektromos zeneim
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
Aktív témák
-
Levi123
senior tag
Nem tudom miért, több embertől hallottam már, hogy az ilyen nagyobb sebességű internetekhez nem jó ez a router.
Próbálj esetleg FW-t frissíteni (ha még nem tetted meg).
Nekem csak 3/0,5 megás netem van, ilyen gond nem fenyeget. Nálam a speedtest szerint megvan a sávszélesség. -
BGI
tag
Amit a telefon kér, az a Pre-Shared-Key (magyarul amit te írtál). Ez a vezeték nélküli hálózat titkosításának a jelszava.
A PSK (pre-shared-key) a router-ben van beállítva. Ez a Home fülön a Wireless felületen láthatod elméletilg. Az itt szereplő karaktersort kell beírnod a telefonba a wlan csatlakozáshoz.
Jól gondolod, ez nem a router admin felületének username/password párosa más.
-
BGI
tag
Szia,
Jó eséllyel a MAC cím szűrés van beállítva a router-en.
Lépj be a router-be (192.168.0.1 - alapértelmezés) -> Advanced fül -> Filters -> MAC filters.
Ha a MAC Filter list nem üres, akkor ide kell felvenni az N95 MAC címét, vagy kikapcsolni a MAC szűrést.Feltételezem, hogy ha a hálózaton titkosítás van, annak a "kulcsát" ismered.
Remélem segítettem.
-
Levi123
senior tag
Nekem ez van most fent:
Current Firmware Version: V2.06
Firmware Date: Mon, May 07 2007
Az előző: 2.04-es is stabil volt, de egyszer internetes játék közben lefagyott, ezért rátettem a legújabbat a 2.06-ost. De megjegyzem a 2.04-es is 3 hónap folyamatos üzem után fagyott le
Pedig megy rajta a letöltés is, két gépet szolgál ki egyet wlanon, egyet lanon.Mod: Addig nem érdemes frissítgetni amíg nincs vele probléma.
Aktív témák
- Apple iPhone 13 128GB, Akku: 100%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi 15 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 128GB, Akku: 100%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Be Quiet Pure Rock FX Black BK033 + Garancia 2027.02.08-ig
- Asus Rog ALLY Z1 Extrem
- CSX 2x2GB (4GB) DDR 800 MHz kit
- 150 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3571
- Apple iPhone Xs Max 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest