- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- LordOLOG Szféra
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
Veriakilis
senior tag
'Amennyire csak hozzáfértem, megtapogattam a hűtőt, és minden alkatrészét. A borda, a hőcsövek, sőt az egész talp ami a procira illeszkedik, gyakorlatilag épphogy langyos. Legalábbis nem sikerőlt olyan helyhez hozzáférnem, amiről meleget éreztem volna. '
Ez egyébként alátámasztja azok véleményét, akik azt mondták, hogy felfele mér a P5LD2-es alaplap. -
Veriakilis
senior tag
Talán a Scythe Ninja megfelelő lehet, bár a PH teszt is csak a 100%-os terhelés mellett mérte a képességeit:
[link]
Elég drága.
Már régóta szorgalmaztam, hogy vegyék be a processzor hűtők tesztjébe azt is, hogy mi az a legalacsonyabb hőmérséklet amitől kezdve egyáltalán működnek a heatpipe-ok.
Mi a helyzet idle-ben!
Rudi hol vagy?
Veriakilis
[Szerkesztve] -
Veriakilis
senior tag
-
Veriakilis
senior tag
Nekem is P5LD2-es ASUS alaplapom van, de D920-as (2.8) proci van benne.
Ennek 95W a teljesítményfelvétele 100% terhelés mellett.
Idle: 42-44 C fok.
Full: 61-62 C fok.
Mindezt gyári vacak hűtővel produkálja.
Mekkora is a D820 teljesítményfelvétele teljes terhelés mellett?
Veriakilis
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- LIAN LI Galahad II Trinity SL-INF 360mm fekete
- BESZÁMÍTÁS! Cooler Master Masterliquid 360L CORE vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- GARIS! Lian Li HydroShift !!!! LCD !!!! 360TL (RGB) - FEHÉR
- EVGA SuperNOVA 850 GA 850W 80 PLUS Gold Fully Modular
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest