- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- aquark: A ló túloldalán (Intel-AMD szivatás)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- sellerbuyer: Milyen mobiltelefont vegyek 2025 ben?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chrystall
senior tag
válasz
martonx #2536 üzenetére
Na, csak megszültem a tökéletes, precíz megoldást a gomb méreteken és képernyőkön átívelő megjelenítésére:
https://codepen.io/bencuri/pen/XWjOooX
A ::before checked-hez nem kell az a content pötty meg a méretezés. Csak background, meg belső box-shadow.
Azért arra kíváncsi lennék, hogy miért allergiásak a content property méreteire a mobileszközök, de végülis mostmár ez indifferens.
A vicc amúgy, hogy számos CSS oldal foglalkozik ilyen gombok kreálásával, és a legtöbbnél amit találtam, ott az okoskodás meg a szövegelés, a végén a kód, és voálá, mobilon ugyanúgy a pötty kilóg szélre és kicsi. Tehát úgylátom sokan nem nagyon vették ezt a hibát még észre. Egy értelmes megoldást láttam, amikor radial-gradient-tel kreál a gombba pöttyöt, az mobilon precíz, viszont az meg desktopon csálé kissé. A méret egyezik, de kissé csálé. De vészmegoldásként még tűrhető.
-
Chrystall
senior tag
válasz
martonx #2536 üzenetére
Ezen felesleges most vitatkozni, hogy a honlap stílusának most úgy általanosságban véve milyen a kialakítása. Ez egy régebbi lapom, eddig minden ment rajta flottul, semmi okom nem volt azt gondolni, hogy pont a gombokkal volna majd baj, vagy egyáltalán bármivel, ugyanis elég egyszerű és amúgy problémamentes lap. Másrészről meg eddig is volt egy űrlap rajta, 123webforms-tól, amin a radio gombok méreteződnek rendesen. Úgyhogy valahogy meg lehet ezt oldani, csak annak a kódját eddig nem bogarásztam, mert az meg végképp egy óriási ezerféle gombopciót felölelő katyvasz. De ezek szerint muszály lesz belerágnom magam, mert ennek a honlapnak a kialakításával jelenleg maximálisan elégedett vagyok, esztétikus, ráadásul ez a fajta design ami nekem van, nagyon idétlen lenne ha nem méreteződne. Persze, máshogy is megoldható lett volna, de csak a gombok miatt erről nem akarok lemondani, mert amúgy meg szuper az egész, és hiányozna.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Házimozi belépő szinten
- EAFC 26
- Merevlemezek megbízhatósága, élettartama
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- A Temu diktál Magyarországon, a hazai e-kereskedők fulladoznak
- Építő/felújító topik
- Le Mans Ultimate
- További aktív témák...
- Töredék áron! Csere-Beszámítás! DJi Air 3 Fly More Combo RC2! Garancia: 2027.09.27!
- Lenovo Yoga Slim 7 i5-1135G7 8GB 512GB 14" FHD IPS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3493, 93% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest