Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sh4d0w: Én és a számítógép
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Sapphire Radeon RX 9070 XT Pulse - út a harmadik AMD korszakig.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chrystall
senior tag
válasz
martonx #2536 üzenetére
Na, csak megszültem a tökéletes, precíz megoldást a gomb méreteken és képernyőkön átívelő megjelenítésére:
https://codepen.io/bencuri/pen/XWjOooX
A ::before checked-hez nem kell az a content pötty meg a méretezés. Csak background, meg belső box-shadow.
Azért arra kíváncsi lennék, hogy miért allergiásak a content property méreteire a mobileszközök, de végülis mostmár ez indifferens.
A vicc amúgy, hogy számos CSS oldal foglalkozik ilyen gombok kreálásával, és a legtöbbnél amit találtam, ott az okoskodás meg a szövegelés, a végén a kód, és voálá, mobilon ugyanúgy a pötty kilóg szélre és kicsi. Tehát úgylátom sokan nem nagyon vették ezt a hibát még észre. Egy értelmes megoldást láttam, amikor radial-gradient-tel kreál a gombba pöttyöt, az mobilon precíz, viszont az meg desktopon csálé kissé. A méret egyezik, de kissé csálé. De vészmegoldásként még tűrhető.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- 145 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garancia
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest