Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Aweriot: Cloudflare és mi
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- droidic: Gmail + MI: na, mi van bekapcsolva?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Szevam: ChatGPT: Bizonytalansági jelölés funkció bekapcsolása
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- potyautas: Levél gyermekemnek
Új hozzászólás Aktív témák
-
martonx
veterán
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
És akkor még egy érv a táblázat létjogosultsága mellett: aki próbált már html emailt szerkeszteni, ami Outlook-ban is ki kell, hogy nézzen valahogy, akkor nincs más megoldás, mint a régi jó táblázat használata mindenre.
Amellett, hogy nyíltan IE használó vagyok (ebben a topciban ez majdnem olyan, mintha bizonyos körökben nyíltan vállalnám, hogy meleg vagyok
), ba..... m... a Microsoft, hogy nem képes az Outlook alá egy sima IE renderelő motor tenni, hanem valami saját ősrégi semmivel nem kompatibilis megoldást használ. -
Zedz
addikt
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Persze van helye a táblázatnak egy oldalon, ha táblázatba szeretnénk rendezni bizonyos adatokat. De struktúra kialakításában szerintem messze kerülendő, pár indokot fel is soroltál, illetve ha megtanulja az ember hogyan is kell elrendezni table nélkül, azzal csak magának tesz jót. Másrészt a fórumtárs aki kérdezte épp webes kurzusra jár, ha komolyan gondolja a dolgot akkor illő a szebbik megoldással dolgozni.

Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3519
- Bomba ár! Dell Latitude E5540 - i3 / i5 I 6-8GB I 320GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB GameMax Aero Mini ECO 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T4 ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
), ba..... m... a Microsoft, hogy nem képes az Outlook alá egy sima IE renderelő motor tenni, hanem valami saját ősrégi semmivel nem kompatibilis megoldást használ.