- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- sziku69: Szólánc.
- Hieronymus: Három júniusi képem
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
martonx
veterán
válasz
Sk8erPeter #1703 üzenetére
És akkor még egy érv a táblázat létjogosultsága mellett: aki próbált már html emailt szerkeszteni, ami Outlook-ban is ki kell, hogy nézzen valahogy, akkor nincs más megoldás, mint a régi jó táblázat használata mindenre.
Amellett, hogy nyíltan IE használó vagyok (ebben a topciban ez majdnem olyan, mintha bizonyos körökben nyíltan vállalnám, hogy meleg vagyok
), ba..... m... a Microsoft, hogy nem képes az Outlook alá egy sima IE renderelő motor tenni, hanem valami saját ősrégi semmivel nem kompatibilis megoldást használ.
-
Zedz
addikt
válasz
Sk8erPeter #1703 üzenetére
Persze van helye a táblázatnak egy oldalon, ha táblázatba szeretnénk rendezni bizonyos adatokat. De struktúra kialakításában szerintem messze kerülendő, pár indokot fel is soroltál, illetve ha megtanulja az ember hogyan is kell elrendezni table nélkül, azzal csak magának tesz jót. Másrészt a fórumtárs aki kérdezte épp webes kurzusra jár, ha komolyan gondolja a dolgot akkor illő a szebbik megoldással dolgozni.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Xbox Ultimate előfizetések
- Napi 700 ft tól elvihető RÉSZLETRE BANKMENTES HP 840 G11 Ultra 5
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest