- Egy kis depi (szösszenet inkább), remélem elfér itt :) 3#
- Pulsar X2 V3 Size 2 Gamer Egér és Pulsar 8K Wireless Dongle
- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése Windows telepítéshez
- sellerbuyer: Milyen mobiltelefont vegyek 2025 ben?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Kempingezés és sátrazás
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
honda 1993 #1605 üzenetére
Érdekelne ennek a dolognak a pszichológiája, hogy ilyenkor mi zajlik a lelkedben, ha valamit épp 10 perce kezdtél el olvasgatni, és szinte előre érzed, hogy kínos lesz a kérdés, miért nem olvasol még egy pár
(szor 60)perccel tovább? -
PumpkinSeed
addikt
válasz
Ha tényleg tudod a CSS-t akkor nem jelent problémát a reszponzív design logikájának megértése. Ha CSS kódod modulárisan van felépítve illetve a HTML is akkor a reszponzív részben csak annyit kell csinálni, hogy bizonyos modulokat kikapcsolsz, vagy áthelyezel, és akkor meg is van oldva az egész.
Én nem szoktam másik fájlba tenni. Azon az oldalon ahol éppen vagyok és amelyiknek a CSS állományát csinálom annak az aljára teszem be. Bár ez hierarchia függő.
Nem csak mobiltelefonos nézethez szoktak megadni ilyet, lassan kezdenek elterjedni a 4K-s monitorok amikre el is kellene kezdeni optimalizálni, mert szerintem elég zavaró lenne, ha a monitor közepén egy 10 centis csík lenne az oldal.
Tudom, hogy feleslegesen írom le mert már tudod, de azért hátha másnak segítség lesz.
-
DNReNTi
őstag
válasz
" ha az ember egy picit ert a css-hez, akkor a responzive resz nem annyira bonyolult"
Mondjuk a "picit" az túlzás. Aki rendesen ismeri a CSS-t annak nem bonyolult."Annyit mar tudok hogy kell egy kulon css fajl amiben a responzive kodot irom. Es ebbe a css fajlba pedig olyan tulajdonsagokat kell megadni amik a mobiltelefonos nezethez kellenek. ( Mar ha jol ertem)"
Nem jól érted.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Óra topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vicces képek
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Battlefield 6
- Fel kell készülnünk a 2G kivezetésére
- Bittorrent topik
- OLED monitor topic
- További aktív témák...
- Asztali PC , i5 6600 , RX 580 8GB , 24GB DDR4 , 256GB m.2 , 640GB HDD
- Sapphire NITRO+ RX 5700 XT 8GB (sku:11293-03-40G) használt VGA
- Szép! Lenovo Thinkpad T14 G3 "Golyóálló" Üzleti Érintős Laptop 14" -60% i5-1250P 12Mag 32/512 FHD+
- Rockrider AM50s enduro - Teljesen új első maxxis DHF, belsők!
- ASUS ROG STRIX B550-F alaplap eladó /Garanciás/
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
- BESZÁMÍTÁS! Honor 200 Lite 8GB 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Patriot Viper Steel 4400MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest