- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Palpatine - A Terv
- weiss: Pant* rant
- N€T0X|N: SSD cserék
- bambano: Bambanő háza tája
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
honda 1993 #1605 üzenetére
Érdekelne ennek a dolognak a pszichológiája, hogy ilyenkor mi zajlik a lelkedben, ha valamit épp 10 perce kezdtél el olvasgatni, és szinte előre érzed, hogy kínos lesz a kérdés, miért nem olvasol még egy pár
(szor 60)perccel tovább? -
PumpkinSeed
addikt
válasz
Ha tényleg tudod a CSS-t akkor nem jelent problémát a reszponzív design logikájának megértése. Ha CSS kódod modulárisan van felépítve illetve a HTML is akkor a reszponzív részben csak annyit kell csinálni, hogy bizonyos modulokat kikapcsolsz, vagy áthelyezel, és akkor meg is van oldva az egész.
Én nem szoktam másik fájlba tenni. Azon az oldalon ahol éppen vagyok és amelyiknek a CSS állományát csinálom annak az aljára teszem be. Bár ez hierarchia függő.
Nem csak mobiltelefonos nézethez szoktak megadni ilyet, lassan kezdenek elterjedni a 4K-s monitorok amikre el is kellene kezdeni optimalizálni, mert szerintem elég zavaró lenne, ha a monitor közepén egy 10 centis csík lenne az oldal.
Tudom, hogy feleslegesen írom le mert már tudod, de azért hátha másnak segítség lesz.
-
DNReNTi
őstag
válasz
" ha az ember egy picit ert a css-hez, akkor a responzive resz nem annyira bonyolult"
Mondjuk a "picit" az túlzás. Aki rendesen ismeri a CSS-t annak nem bonyolult."Annyit mar tudok hogy kell egy kulon css fajl amiben a responzive kodot irom. Es ebbe a css fajlba pedig olyan tulajdonsagokat kell megadni amik a mobiltelefonos nezethez kellenek. ( Mar ha jol ertem)"
Nem jól érted.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hegesztés topic
- Autós topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Nyaralás topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Windows 10
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- Gigabyte B450M S2H + Ryzen 5 1400 kisebb-nagyobb hibával
- Nokia 105 4G (2023) charcoal, Nokia 110 4G (2023) midnight blue
- ASRock B550 PG Velocita + Ryzen 5 3600 + 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz CL18
- Philips 58PUS8505 Smart LED Televízió,146 cm, 4K Ultra HD ,Android, Ambilight, HDR10+ KIJELZŐHIBÁSAN
- Canon EOS 250D kiegészítőkkel, táskával (CSAK 200 expoval !!! )
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55G2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - 1100 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
- Xiaomi Redmi 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest