- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- gerner1
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Hieronymus: Három júniusi képem
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
"Apropó Photoshopos, Illustratoros okosságok mennyire játszanak fontos szerepet?"
Hát szerintem frontendesnek kötelező ismernie valamennyire (mindenképp) vagy nagyon (attól függ, egész pontosan a munkakörnél mit értünk most frontend alatt (lehet, hogy kb. mindent beleért a munkáltató, amit az ügyfél a honlapodból lát, lehet, hogy annak csak egy szeletével foglalkozik), kicsit sztem elmosódik ez a fogalom) a Photoshopot."Unterschiede zu XHTML und HTML4"
Hát nem tom, szerintem az XHTML és HTML4 különbségeivel most tök felesleges foglalkoznod, foglalkozz azzal, amivel a jövőben is fogsz, tehát HTML5-tel. Aztán majd ha később mégis érdekel, majd magadtól megtanulod, mi is az az XHTML.Amúgy tényleg alaposan nézz körül, hogy egy adott tanfolyamról milyen visszajelzések vannak (ha lehet ilyen véleményeket olvasni valahol), mert túl sok helyen túl sok a kókler, aki elmegy tanárnak, mert azt hiszi, ért hozzá (még BME-n is találkoztam olyan webfejlesztő kurzussal (szabadon választható tárgy volt, kíváncsiságból felvettem), ahol nekem égett az arcom a tanár nevetségesen elmaradott (90-es évekbeli) tudásától és leadott tananyagától (még valaki komolyan veszi); de szerencsére ennek ellenkezőjét is tapasztaltam, egy Microsoftnál is dolgozó emberkétől, akitől rengeteget lehetett tanulni, és nagyon képben volt).
Németországban tartózkodsz egyébként?
(#1461) Jim-Y:
"ami jön az szubjektív vélemény"
És megintEgy vélemény még mindig csakis szubjektív lehet...
Olyan nincs, hogy "objektív vélemény", mivel a kettő kizárja egymást. Muszáj volt megjegyeznem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hardcore café
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- SSD kibeszélő
- Házimozi belépő szinten
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen autót vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - i5-14400F - RTX 4060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- Eszpresszóképes kávéfőző 15 bar nyomással
- AMD GAMER PC! Ryzen 5900X / RX 6800 XT / B550 / 32GB 3200MHz / 1TB Gen4 / 700w Gold! BeszámítOK
- Latitude 5420 27% 14" FHD IPS érintő i5-1145G7 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Lenovo ThinkVision P27u 4k-s kifogástalan állapotú monitor féláron!!!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Samsung Galaxy S21 Ultra /Kártyafüggetlen / 12/256 GB / 1Év garanciával
- Robbanj a jövőbe egy új Ryzen 7 5800X-szel! Kamatmentes rèszletre is!!
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest