Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 3. rész
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Norton 360 Premium: 75GB Cloud PC Backup for 10 Devices 14.99€-ért? Igen!
- droidic: Gmail + MI: na, mi van bekapcsolva?
- Luck Dragon: MárkaLánc
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jim-Y
veterán
Én a jQuery - t és a PHP - t nem eroltetnem, csak alap szinten. PHP nepszerusege durván csökken, a jQuery pedig kezd kimenni a divatból. Szerintem elsősorban a vanilla JS - re kéne majd rafekudnod, úgyis arra épül szinte minden. Ha az már jól megy, akkor esetleg megismerkedhetsz egy JS framework el, jelenleg 4 ismertebb van, angular, ember, backbone és reactflux. Utána mivel full frontendes szeretnél lenni megismerkedhetsz az ionic-al vagy/és a famo.us-al illetve a CSS preprocesszorokkal. És akkor még a build toolokrol nem is beszéltünk mint gulp, grunt, npm, make stb...
-
DNReNTi
őstag
Ártani nem árt. Vannak cégek, ahol valamelyik népszerű tartalomkezelő egy jól megmoddolt változatát használják, így előny lehet, ha tudod, hogyan kell mondjuk WP-hez elkészíteni egy témát. Ismerek olyat, ahol Joomla (!!!) alapú weboldalakat készítenek, és súlyos pénzeket kérnek el érte. Cégnevet inkább nem írok.

Az előző hozzászólásomat még kiegészíteném mielőtt megjön martonx, meg Jim-Y. Természetesen a szerver oldal nem csak PHP lehet.
Én azért példálóztam azzal, mert azt használom/ismerem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gumi és felni topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Számos VGA kihalhat a memóriapánik miatt
- Billentyűzet gondom van
- Becsszó, még mindig készül a Half-Life 3!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Samsung Watch 8 Classic (46mm E-sim) garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L470 - i5-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E570 - i3-7GEN I 8GB I 180GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP Elitebook 8770W - i7-3540M I 8GB I 256SSD + 750HDD I Nvidia I W10 I Cam I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook 8560W - i7-2670QM I 8GB I 500GB I 15,6" HD+ I FirePro I Cam I W10 I Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest