Hirdetés
- GoodSpeed: Sapphire Radeon RX 9070 XT Pulse - út a harmadik AMD korszakig.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sonja
nagyúr
Remélem elfér itt a kérdésem?!
Chrome alatt a Stylish plugint használom, hogy bizonyos oldalakat kicsit átalakítsak a saját igényeimnek. Na nem nagy dolgokat, csak pl háttér szín változtatása fehér színről másra, esetleg betű növelése. Egy oldalon találkoztam egy ilyennel:
<div class="star-box-giga-star" style="background-attachment: initial; background-clip: initial; background-color: white; background-image: url(http://4.bp.blogspot.com/--n_RgL3Ixh4/T0ZuCVKRjNI/AAAAAAAAADE/kOgZ1WvOOas/s1600/giga-star.png); background-origin: initial; background-repeat: no-repeat no-repeat; display: inline-block; float: left; font-family: tahoma; font-size: 15px; font-weight: bold; height: 66px; line-height: 66px; padding-right: 5px; text-align: center; vertical-align: middle; width: 66px;">7</div>
Ennek a háttér színét (background-color: white) sehogy nem tudom megváltoztatni.
Próbálkoztam több féle képpen is, de nem sikerült. Ezekkel kísérleteztem, de semmi.#star-box-giga-star { background-color: #fdf6e3 }
.star-box-giga-star { background-color: #fdf6e3 }
#star-box-giga-star .style { background-color: #fdf6e3 }
#star-box-giga-star element.style { background-color: #fdf6e3 }
#star-box-giga-star .element.style { background-color: #fdf6e3 }Hogy lehet megváltoztatni, tudja valaki?
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Asztrofotózás
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Google Pixel topik
- Battlefield 2042
- Építő/felújító topik
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia
- Samsung Galaxy A21s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest