- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
DNReNTi #1667 üzenetére
"Na de vissza a lényegre, attól mert már elterjedtebbek a nagyobb felbontások mint az ősi 1024-1260, én még nem tenném a desktop nézetet az e feletti felbontástartományba, rákényszerítve a kisebb felbontáson netezőket a tablet nézet használatára."
Ezt a tabletnézetre "kényszerítést" most nem értem: pont az a lényege a reszponzív kialakításnak, hogy nincsenek különálló desktop és mobil (vagy tablet) nézetek, hanem az oldal elemei felbontástól függően másképp helyezkednek el, kicsit máshogy néznek ki (pl. más szélességűek, stb.), de egyéb tekintetben az oldal ugyanaz. Szóval pl. teszteled, hogy kisebb szélességen hogy néz ki, aztán mi van, ha nagyobb felbontáson nézed, és így tovább, és közben szépítgeted.
Nem úgy, mint itt, a PH!-n, ahol a kissé lejárt, béna, különdomaines, mobilfelületre átirányítós megoldás van (m.prohardver.hu aldomainen).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- Apple Watch SE 2020 ezüst, 44mm // Számla // Garancia // Válaszható szíj //
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest