- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- gerner1
- Hieronymus: Három júniusi képem
Új hozzászólás Aktív témák
-
DNReNTi
őstag
Mennyire célszerű, javasolt pl. egy footert float: left és position: absolute - relative kombó megoldásokkal megvalósítani?
Nem igazán értettem mit is értesz ez alatt, míg meg nem néztem a kódot. Ezt így ahogy megcsináltad semmiképp nem javaslom. Több okom is van ezt mondani:
1. Azonosítókat (id) használsz feleslegesen. Használj osztályokat, semmi sem indokolja, hogy ne tedd, amellett, hogy jobb megoldás, olvasmányosabb lesz a kód és megúszol egy kazal duplikációt.
2. Teljesen szükségtelen a csomó float, és abszolút pozíció. Amellett, hogy szükségtelen ráadásul meg is bonyolítod vele a saját dolgodat. Abszolút pozit ott használj, ahol szükség van rá (pl: egy popup "ablak").
Akkor hogy kéne?
Így. Ha megnézed lényegesen egyszerűbb a kód. Emellett hatékonyabb is. Megszűntek a duplikációk. A négyzetnek nem tudom mi volt a funkciója. Kivettem.(#1511) adam_
Erre, ahogy már PumpkinSeed írta, a padding a legegyszerűbb megoldás, de szebb ha csak felső (és esetleg alsó) padding van beállítva, a szöveg pedig középre igazítva. Így megoldott az is, hogy horizontálisan is középre legyen igazítva. A legszebb az lenne, ha vertical-align attribútummal oldanád meg, de ezt nem javaslom, az egész nem ér annyit, hogy azzal szívj.
Új hozzászólás Aktív témák
- Western Digital WD Red Plus 3.5 12TB 7200rpm 256MB SATA3 (WD120EFBX)
- ZBook Fury 15 G8 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A3000 32GB 1TB magyar vbill ujjolv IR kam gar
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - DDR5 - i5-12400F - RTX 5060 - 16GB RAM - 1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - DDR5 - i5-12400F - RTX 4060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - DDR5 - i5-12400F - RTX 4060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Robbanj a jövőbe egy új Ryzen 7 5800X-szel! Kamatmentes rèszletre is!!
- Újszerű Apple MacBook Air 13.6" (2024) - M3 - 68 Ciklus- 8GB/256GB (MRXN3MG/A) Asztroszürke - MAGYAR
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest