Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Szólánc.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Rap, Hip-hop 90'
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lajmund
őstag
Ja ad be napokra a telot addig hasznàlj màst ha van. Nem tudom hogy aksi cserével gyaluljàk e az egész rendszert de simán el tudom képzelni. Plusz nem biztos hogy vízálló marad. 25 ezer a legkevesebb. Az aksikat kéne fejleszteni olyanra ami nem degradàlodik és bírjaa gyors töltés és nem melegszik fel. Amúgy meg ha lefekszek mindig felrakom lassú vezetèk nélküli töltöre a telot ami nagyon lassan tölt és egész napra elèg 5 oràs belső kijelző idővel a fold5 kisebb aksival és kb 20% körül teszem fel. A 23 ultrànàl ez inkább 30-40% volt szóval értem én hogy mások gyorsabban tudnak tölteni de az àtlagnak bőven elèg ha este tölti csak amikor tökmindegy mennyivel tölt mivel van rà egy egész este. Én inkább azért örülnék az aksi fejlesztésnek hogy tudjon mègjobban karcsusodni. Ha lemenne 7 mm-re az màr egész èrezheto lenne.
[ Szerkesztve ]
Lapierre Pulsium SAT 5 /Asus tuf rtx 3080/ lg 65" c2/ Samsung Z fold 5 / galaxy watch c6 47mm/ Adam audio 8"/ Fyne audio F3 12"/smsl do 100/ seeaudio bravery/ fio lc bt2/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest