- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- TheLázs: Mi várható el a betegtől...?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 második felvonás - Puskill PSK-D5M4800BH-16G
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jackal2
senior tag
Eléggé halott ez a topic, pedig itthon több ezren játszanak. Vajon mi ennek az oka?
-
Kuruc2
senior tag
Szeretnék venni asztalt. Nem gyerekeknek. De nem is drágán. Szval vmi használt 5-ös méretű érdekelne. PM jöhet!
-
Spyller93
újonc
Sziasztok. Esetleg nem erdekel valakit egy elado asztal? Regi tipusu. Ledes kijelzessel. Zenel is. Akar alkatresznek. Spyller@icloud.com ezen az e-mail cimen elertek.
-
Zekinata
újonc
Sziasztok! Kezdő játékosként beruháztam egy Fas club smile prostar asztalra , véleményeteket szeretném kérni róla illetve amit adtak mellé labdát iszonyatosan csúszik rajta nem lehet lefogni rendesen , rendeltem itsf versenylabdát remélem változni fog vele .
köszi.
ÜDv : T. -
speed471
aktív tag
válasz
Wolf111126 #285 üzenetére
Szia!
Ég és föld! Viszont olyan 160-200 000ft ért már nagyon jókat lehet kapni, ki kell fogni a akciót.
-
Wolf111126
csendes tag
Üdvözlet! Nagy segírség lenne ha valaki hozzáértő véleményt mondana, illetve tanácsot adna. Ezt az asztal venném itthoni használatra haverokkal. https://calasport.hu/Kick-csocsoasztal-nagymeretu
Eddig kocsmai asztallal játszottunk. Ez mennyiben külömbözne? -
speed471
aktív tag
válasz
Menyu_S6 #280 üzenetére
Akkor erre én vagyok a ellenpélda.
30 000ft-os asztalunk volt 2 évig. 2 profit vertem meg a úgynevezett gyerekasztalon xd. Én a 4 lábát megemeltem falábakal, melyek állíthatók. (185cm magas vagyok)
A profi asztalok sokkal jobbak nagyobb a játékélmény még is több élményt szereztem a sima asztalon és megtanultam játszani is. Ez olyan mint bármely más sport amit ha ember tud kicsibe az megy nagyba is.
Szörnyen drága árak vannak a piacon és még a 50-60k asztalok sem jobbak a 30k nál.
Annyi különbség hogy a olcsóbbnak 13mm a rúd ott meg 14-16mm rudak vannak.
Még a bábu ill a labda is ugyan az.Aki ésszel játszik és nem csak ide oda tekergeti a rudakat az meg tud tanúlni játszani.
Ha valaki tud jobbat írja meg.Szivesen vennék egyett, mert most jelenleg nincs asztal és már hiányzik.
-
mausse
újonc
válasz
freestailo #282 üzenetére
helo.van egy elado Garlando Marcana csocso asztalom ha érdekel irj emailt szabcsina04@freemail.hu
-
freestailo
őstag
Sziasztok! Egy alapítvány megbízásából keresek csocsóasztalt 40 ezer forintig. Tudom hogy ennyiért felejtsem el a márkás asztalokat, de mégis mi lenne az ami belefér ebbe a keretbe és elfogadható minőségű? Használt is érdekel. Köszi
-
Menyu_S6
tag
válasz
trialboj #279 üzenetére
Nezd ha mar ennyit szansz ra akkor erdemes lenne megfontolni amit mondtam ertem en hogy csak a haverokkal meg buli meg stb.. de akkor is erdemes egy szabvany asztalt venni amin ha megtanulsz potyogni akkor esetleg egy kocsmai merkozesen sem josz zavarba magyarorszagon legelterjetebb a GARLANDO marka abbol a legolcsobb hasznalhato asztal a maracana ami meg 10 ev mulva is asztal lesz szoval ha 70k t szansz ra akkor inkabb ezt keress de ne vegyel szart mert kesobb ugy is azt erzed hogy kidopott penz.
Ui jok a fotoid
-
trialboj
őstag
Nem járnak ide olyanok akik értenek is hozzá?
Erről kellene egy vélemény.
-
Integra
titán
-
Grass
aktív tag
Van egy eladó csocsó asztalom, de nem tudom reálisan mennyiért lehetne eladni.
Mit gondoltok?
80cm magas 65cm széles és 1 méter hosszú.
kép -
Menyu_S6
tag
Emberek porgessuk fel ezt a topicot van valaki fehervarrol?
-
Integra
titán
-
Integra
titán
végre kipróbáltam a parafa golyós, fém bábus, teleszkóp rudas hajlított sarkú asztalt.
POCSÉK. -
Integra
titán
ma 2 sima szettben 10:7-re és 10:8-ra elvertem a részlegünk legjobb csocsósát..
pedig közöm nincsen a profikhoz, nem ismerek semmi taktikát, fogásokat, cseleket, csak 10 hónap játék, le is van törve rendesen most szegény.. -
Integra
titán
válasz
runner 125 #263 üzenetére
sajnos én is görnyedek keményen az asztal felé, pedig csak 180 cm magas vagyok, sok a kisnövésű kolléga
de sebaj, edzem újra sokat, erősítem a derekam is, úgyhogy alakulok -
Integra
titán
válasz
runner 125 #261 üzenetére
jaja, nagy különbségek vannak
a magassággal nem nagyon kell foglalkozni, mert minden asztal magassága állítható. értelem szerűen ezért ez nem tényező, hogy mit szeretnék venni.
a pálya méretek:
a régebbi: 119x68 - ez a nemzetközi bajnoksági méret
itt jól látszik, hogy a kapus mögött becsoroghat a labda. ilyenen játszom jelenleg. látszik a betét is a sarokban, ami egyébként végig megy a pálya közepéig a vastag csíkban, az is döntött.
kapu mérete 20.5 cmaz újabb DTFB (és ITSF) szabályok szerinti: 111,3x68
amúgy meg itt kavar van, mert eltérnek a méretek ennek ellenére, láttam 111,5x68 cm, 111,2x68.
a lényeg, hogy a kapus a gólvonalon van, így jóval kisebb az esélye a mögötte becsorgó labdának.
itt látszik, hogy a pálya rövidebb, a kapu be van hozva a kapusra.a labdák között is nagy a különbség, lehet válogatni kinek mi a jó.
ahogy a bábuknál is ez van. vannak ugyanis kicker bábuk és soccer bábuk, utóbbival sokkal jobban tudod a labdát megfogni, mint előbbivel. -
runner 125
nagyúr
Tyű, hát ennyire azért én nem járok utána a dolgoknak - erről nem is hallottam.
Nem tudom milyen lehet a rövidebb pálya, belegondolva abba, h néha így is alig férünk el egymás mellett...Tegnap ZP-ben volt szerencsém próbálni ilyen "hajlított sarkos" asztalt, hát őszintén szólva valami hulla fos volt. ..ezt csak tetőzte, h a golyót megfogni nem lehetett, olyan volt mint a jég. Mellesleg bazi alacsony volt a 185cm-hez.
Szóval én még most is a betétes sarokra szavazok. Az Olympic pl. olyan....éjfél fele megnéztem az íjászt, az asztalok királyak, legalábbis a két hátsó.
Nyomtunk pár meccset, de ellenfél nem nagyon volt. -
Integra
titán
válasz
#53172992 #259 üzenetére
természetesen nem akarok pénzest
egyébként a pénzes gépeket is árulják fizetős modul nélkül. legalábbis a legtöbben.
az ullrichnál sokat számít, hogy leonhart alkatrészes (ami azért komoly minőség) és nagyon kultúrált kinézetre is, ami még emészthető lakásban. ebből a szempontból a libero a csúcs, de azt majd ha lottón nyertem..
löwe-nek utána nézek, köszi a tippet
szóval nekem az is sokat számít hogy ne kocsma feelinges asztal legyen, lakásba az elfogadhatatlan.most azzal játszom, tömör 16mm-es rúd van az asztalban.
jó görbék már.
és az oldalperem is magas, elég nagy. -
törölt tag
Ne vegyél olympiát, otthonra fölösleges.Az érmevizsgálót fizeted meg + az üveget.
A garlando maracana kb ugyanaz, csak 160 újonnan , 80 használtan.
Az ullrich jó cucc, de ha meg tudod oldani akkor egy régi löwen jobb ( ebay ).
Amúgy nézzétek meg a tornado csocsó klubbot.Oda járnak a legjobbak
[link]
Ha meg akarsz tanulni jól játszani nehézrudast vegyél -
Integra
titán
válasz
runner 125 #257 üzenetére
jaja, most már megérdemlünk egy frankó darabot, jó alkatrészekből.
amit nem tudok pl eldönteni, hogy az újabb, rövidebb pályásat vegyem e, ahol a kapus a gólvonalon van. ugyanis az új szabályok szerint már ez megy, kb 8 cm-rel rövidebb a pálya.
aztán vannak olyanok ahol betétes a sarok és az oldalperem, és vannak teljesen hajlított pályák is, sőt s-ben hajlított a sarkoknál.
az, hogy 16mm-es 3 v 4 mm vastagságú rúddal kell és nem tömör vasruddal, ez még okés, de pl a csapágyazásnál is gondban vagyok. van amit gondozás mentesnek mondanak, ott még szilikonsprézni sem kell.. van ahol meg kifejezetten írják.
az biztos, hogy a leonhart alkatrészeket sok más gyártó használja, mint pálya, bábuk, csapágyak, vascsövek. az ullrich is ilyen, ami egész tetszik. talán az arany középút ár és minőség, illetve design között. a leonhart már húzósabb.. irodában meg egy ilyenen nyomjuk ebéd után. ennek is szép az ára, de azt már látom, hogy ez nem nagyon bírja ennyiért a strapát..
a libero meg.. pfffff, hát az már villába illik, gyönyörű, láttam egy darabot élőben. az ára is olyan -
-
Integra
titán
válasz
runner 125 #255 üzenetére
igen, ezt ismerem, íjászban ezt szoktuk püfolni.
otthonra keresek valamit, üveglap nélkülit természetesen.
pár oldalt már találtam:
hoffmann
ullrich
leonhart, szintén leonhart
és a személyes kedvencem: libero (megfizethetetlen) -
Integra
titán
mely gyártók asztalaival érdemes foglalkozni?
nem a széthullós teszkó cucc érdekel, hanem a masszív, tartós, minőségi
de nem nagyon ismerem magam ki ezen a téren. -
PPSH
őstag
válasz
runner 125 #251 üzenetére
hy.
en tudok eggyet oda szoktam jarni haverokkal.
Nyugatinal leszallsz metrorol es egybol ott van.Íjász a neve.
van mindig kihivas.Eleg brutal emberek szoktak oda jarni arrol hires. -
runner 125
nagyúr
Szeva all!
Jajj de le van ülve a téma, noh mind1, több mint 1 év utána megtöröm a csendet.
Eddig Szhelyen és Sopronban szoktam játszani, de most, h részben bp.-i lettem, fel kellene fedeznem valami új helyet/ket. Tudtok segíteni? XI. ker, XIII. ker , M3 vonalán esetleg...
Köszi.
ui. pörgös hely, sok ellenféllel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Külpolitika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...
- iPhone 16 Plus 128GB, Független, Újszerű, 100%, Garanciával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32 RAM RTX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Országos! KÉSZPÉNZES - UTALÁSOS VIDEOKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! Korrekt áron! AMD!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest