Hirdetés
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- sziku69: Szólánc.
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- bitpork: Nagy dilema
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
XSiGma
aktív tag
válasz
meat grinder #594 üzenetére
batiz csepelen lakik?hehe életemben nem hallottam
én ignit látom sokszor a héven -
meat grinder
csendes tag
azt mondja meg nekem valaki, hogy mi a rákért vannak mostanában annyian a héven reggelente mint az oroszok???? már vagy két hete szardíniaként utazok.
utálom az olajos halat bááezz.
néha előfordult hogy kicsit többen voltak reggelente, de mostanában ez mindennapos. reggel negyed-háromnegyed 8 közötti intervallumról van szó. őrület.
amúgy csepel jó hely, bár nincs viszonyítási alapom igazán, én itt élek 30 éve. ide születtem, remélem ide is temetnek el. olyan nekem csepel mint billnek kőbánya.
vásárolni mindenesetre a városba megyek, bár előfordul hogy a plázába beugrom ha sürgősen kell valami. vagy egy faja kínait akarok burkolni. számtek cuccokat meg abszolút nem itt veszek, bár egyszer vásároltam egy nagyobb tételt a visionben. magában a helységben alig fértem el. pedig csak én voltam bent meg az eladó.
amúgy úgy hallottam itt lakik a batíz andrás is. csak megfogta a hely, ha már ideköltözött.
szal jó hely ez.. -
Csepy
őstag
Nem vagyok Csepeli, de a nevem Csepela
Regards: Csepy -
XSiGma
aktív tag
bovitoról vélemények,élmények?
-
Na megint egy kérdés.
Csepelen vagy közel hozzá fatelepet keresek. Nem holmi léc kell, hanem gerendák, szóval valami komolyabb, nagyobb hely.
Tudok a kikötőiről, meg a hév végállomása mögöttiről.
Mondjatok még ha tudtok... Szigetszentmiklós is jó.
Köszönöm! -
KisApám
addikt
Szt. Imre - Central Computer, ott szoktam vásárolni.
Ha keresel valamit és nincs, akkor telefonon is utánna érdeklődnek, ha kell...
És én is hetero vagyok! -
djxp01
senior tag
Van a Szt. Imrén egy számtech bolt, nem is tom mi a neve, asszem optim kft. egy nagyon igénytelen drágító lehúzós hely, és kb mx 440-ek vannak kirakva még mindig a kirakatban, a félrefésült zsíros hajú alulinformált eladóval egyetemben, rég vettem valami nyomtatókábelt, de az oops computernél 2x drágábban adták, pedig ugyebár ők a csepel plazaban vannak... ja és büdös is van az üzletben
lol . Ha lehet én kerülöm a helyet.
Lenne egy 5letem, mindenki tapasztalata alapján írja a le a szerinte legjobb, legolcsóbb üzletet csepelen, legyen az szoli, gyúróterem, számtech bolt. stb
Pl.: Zrínyi utcában (SPARnál) van egy nagyon jó szoli, most nyílt nemrég meg, mindig új csövek, igényes hely, aránylag olcsó árak, 5perc 440ft asszem, és tényleg megéri, mert máshol lehet ennyi, de itt iszonyatosan jól barnul az ember. A neve a helynek : Forró JégkuckóHOT ICE SNUG asszem
Számtech boltok küzül szerintem a legolcsóbb a central computer (aránylag..) Szent Imre tér, buszvégállomás.
Most ti jöttök
[Szerkesztve] -
djxp01
senior tag
89 óta vagyok csepeli
Hát, nemtom, nem akarok senkit sem megbántani, de nagyon sok a lakótelepünkön az olyan ember, akik miatt nem volt annyira szép gyerekkorom, remélem sejtitek kikre gondolok....
De azért Csepel RuleZ!
[Szerkesztve] -
KisApám
addikt
A ma reggeli témakörről meg csak annyit, hogy a BKV elmehet a jó....
Miért kell szivatni az embereket??? Miért kell ezért a hulladékért valakinek évente tízmilliókat adni jutalomként???
1. eset: 2 hónappal ezelőtt megyek az 1-es villamostól a HÉV-hez a nagy hidegben, és kiderül, hogy a HÉV már vagy 30 perce nem jár, mert elromlott az egyik szerelvény.
Kérdem én, miért nem tudnak szólni az 1-es villamoson, annak végállomásán, hogy ne menj a HÉV-hez ostoba utas, mert nem jár, hanem menj le a 23-as buszhoz pl...
A HÉV meg a villamos szolgáltatója ugyanaz nem??? Miért kell több száz ember megszivatni???
2. eset. Ma, megyek a HÉV-től a villamoshoz, és mi van??? A villamos már 30 perce nem jár, mert vezetékleszakadás van. Mi a francért nem tudnak szólni annak a reggeli forgalomban mozgó pár ezer utasnak a HÉV-en, hogy ti munkába menő barmok, ne menjetek fel a hideg szélben a hídra a villamoshoz, mert már vagy fél órája nem jár???
Plussz: a 103-as buszra éppenhogy felfér az ember, elmegy a Népligethez, ott emg mi történik??? NINCS villamospótló busz már vagy 20 perce lassan... bejön már vagy 4 db 103-as busz a megállóba, de villamospótló busz az nincs, és csak úgy özönlenek az emberek a metró felől is... ott sem szólnak, hogy nem megy a villamos??? Az is külön cég???
Amikor meg felszáltunk a villamosra jó sokan, ránkordibál a hangszórókból a vezető hölgyemény, hogy nehogymán annyian, hisz ott a következő villamos üresen: no ekkor azt hittem, hogy odamegyek, és kiemelem a helyéről: nem elég, hogy a BKV ennyire hulladék egy cég, hogy semmi koordináció abban, hogy az utasok normálisan tudjanak utazni, hanem ez mág ordibál nekem, és én meg honnan a francból tudjam, hogy ott a következő üres villamos??? Ezért kell ordibálni rám??? Mi vagyok én, jövendőlátó?
Azt meg persze elévárják, hog vegyek bérletet, jegyet.
Megveszem, dehogy ezek után még ezekre pénzt adjak... -
scang
senior tag
én is csepeli, én is csepeli
aztat a Mihályt kellene már elzavarni innen, 16 éve itt eszi a fene
tudjátok, a pógármestert...
mondjuk Csepel tipikusan mszp-s, nyugdíjas kerület -
Emberek! Csepelen hol van valamiféle veszélyeshulladék lerakóhely?
Ha jól tudom minden kerületben lennie kell.
Konkrétan egy elfáradt aksiról lenne szó... -
KisApám
addikt
Csepelnek milyen focicsapata van? Mikor játszanak a stadionban?
-
panel
aktív tag
Eladó focimezek !!!
[link] -
KisApám
addikt
-
TexT-BoY
addikt
a szökökut kell!
Eddig nem volt semmi központi helye Csepelnek.
A többi fejlesztést meg nem biztos hogy csepelnek kell elvégeznie az ut tekintetében
de ha mégis akkor a mostani bő 9milliárd elég lesz rá tutiugyanis azt erre fogják forditani tudtommal hogy jobbá tegyék az egész csepelt.
-
KisApám
addikt
Arra leszek kíváncsi, hogy meddig maszatolnak még a szökőkúttal a Szent Imre téren... nemhogy a Táncsics utcáról nyílókisebb utcák macskakövét és földútjait cserélnék le bitumenre...
Legyen már gerincút, utálam hallgatni, ahogy a teherautók végigzörögnek az úton a panelek között... -
A járdáról:
Mi a f..-ért van az, hogy a magyar autós csak a betonakadályt tartja tiszteletben. Szerintem nem építeni kell, hanem 10X ennyi rendőr kellene az utcára, akik (többek közt) ezzel is érdemiekben foglalkoznának.
A BKV-ról:
Hát, ahogy mondani szokás kis pénz, kis foci...
Azért nekem pl. negyed-harmad annyi a bérlet, mint a benzin lenne. És akkor még nem számoltam az autó, szerviz, alkatrész árait.
Mondjuk én 5 járgánnyal jövök be dolgozni 1 1\4 óra alatt. -
KisApám
addikt
Forza Csepel!!!
-
KisApám
addikt
Ma reggel megint bemutatkozott a BKV...
Nem elég az, hogy a Lágymányosi hídnál a járdát a HÉV és az 1-es villamos között úgy csinálták meg, hogy arra autók is felállhatnak, hogy babakocsival is elég nehéz néha arra járni (!!!), főleg ha szembeforgalom is van a járdán...
hanem az 1-es villamos is ma reggel IS pl. 20 percet késett...
nem 7-8 percenként jár, hanem kb. 12 percenként átlagban, amit abból tud az ember, hogy mire elindul, kb. 2 HÉV utasai várnak már rá...
És fizessem az egyre dárgább bérletet ezért???
És ne kocsival járjanak az emberek???
Normálisak ezek? 15 év alatt ennyit lehetett csak elérni Mr. D. G.???
.
.
.
Régebben a 23-as busszal voltam kiakadva, ami az egyetlen járat Erzsébet felől a soroksári útan a Boráros térre. Hétköznap még tán-tán elmegy, de hétvégére eléggé beritkul, és akinek nincs kocsija, annak elég jól kell terveznie az utat...
[Szerkesztve] -
KisApám
addikt
Jaja, rüheltem, amikor nyáron arra cajgáztam, és kerülgetnem kellett kifelé az útra...
Ennyire köcsögök hogy lehetnek???
3 m a világ??? Ennyit nem bírtak eladni? -
XSiGma
aktív tag
egyébként ez a gerincút a csepel művek fele épülne,nem?
és ahhoz mit szóltok h megépítették a temető mögötti utat és még mindig vannak olyan ingatlanok amik belelógnak a járdába? -
XSiGma
aktív tag
csepel city rulezzz
-
KisApám
addikt
válasz
TexT-BoY #550 üzenetére
Én nem arról beszéltem, hogy jó pénzért adták el, mert nem jó pénzért...
Én arról beszéltem, hogy a Demszky bácsi csak ekkor foglalkozott igazán Csepellel, amugy meg nagy ívben... lásd: a oénz amit csepel kap, nem túl sok, valamint évek óta elmaradnak a nagyobb fejlesztések.
A Magyar utcaiakról mit tudsz?
No, mindegy.
Vissza a hardverhez:
Milyen géped van?
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Projektor topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Gitáros topic
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- iOS alkalmazások
- ASUS notebook topic
- További aktív témák...
- HP ProBook 430 G8, 13,3" FHD IPS, I5-1135GU CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1 év
- HP ProBook 430 G6, 13,3" FHD IPS, I5-8265U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1 év g
- HP ProBook 440 G7, 14" HD, I5-10210U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1 év garanc
- EliteBook 840 G11 14" FHD+ IPS Ultra 5 135U 16GB 256GB NVMe ujjlolv gar
- Dell Latitude 7420, 15,6" 4K IPS, I7-1185G7 CPU, 16GB DDR4, 512GB NVMe SSD, WIN 11, 27% áfás számla,
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- Bomba ár! Dell Latitude 5420 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest