Hirdetés
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Maxell Retro DJ teszt
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
Új hozzászólás Aktív témák
-
XSiGma
aktív tag
-
XSiGma
aktív tag
nemtudom hogy kinek az ötlete volt hogy mind a 3 kivezető utat szinte egyszerre csinálják meg de nagyon gratulálok hozzá.eddig 4év alatt alig történt valami látványos fejlődés de hirtelen az elmúlt 1-2hónapban nagyon rákapcsoltak.ehhez is gratulálok.
meg ahhoz is most kell elkezdeni építeni a gubicsnál vagy hol a faszomba az utat még szerecse hogy arra járok minden nap külön köszönet ezért is nyáron nem ért volna rá megcsinálni biztos messze voltak a választások remélem leváltották ezt a szarrágó polgármestert... -
XSiGma
aktív tag
ma tök vicces volt hogy az úthenger az utat csinálta plázánál mögötte jött a busz de még az ideilenes megálloba sem állt be hanem megállt az út közepén és a friss aszfalton kellett átmennem a buszig
-
XSiGma
aktív tag
szvsz jó hogy újabb és újabb lakparkokat építenek,csak télleg nem a legjobb helyre.
láttam a terveket a leendő új városrészről a szabadkikötő mellett,gondolom ott is mindent beépítenek majd
lassan télleg semmi zöld nem marad csepelen...
az élhető városról meg annyit hogy amíg ilyen emberek laknak csepelen(mondjuk ez szinte az összes pesti peremkerületre igaz) addíg nemnagyon beszélhetünk élhető városról a közeljövőbenpersze szvsz
-
XSiGma
aktív tag
amúgy valakinek nincs felesleges fekete cd-rwje vagy dvd-romja??
[Szerkesztve] -
XSiGma
aktív tag
hátja ma nekem is feltűnt hogy lomtalanítás van.hirtelen előkerültek a koszos-félmeztelen-hangoskodó cigányok százai .de még náluk is jobb a ladával krúzolóró paraszték,akik simán lelállnak még a legforgalmasabb úton is.rühellem az egészet...
-
XSiGma
aktív tag
tegnap én is kiugrottam megnézni a szökőkutat meg azt a hajóorrot vagy mit.most sem csalódtam:megint jelen volt csepel színe-java...(sajnos)
-
XSiGma
aktív tag
Újabb fejtörés következett, végső elkeseredésünkben nem tudtunk mást kitalálni, mint a Bovito-t. Hogy mit is jelent? Sokan kérdezik, elmondom: Volt egy kutyánk, az akkori társunknak pedig kettő. Mind ír szetter. Név szerint: Bonifác, Vili és Tóbiás. Innen hát a név. '94 tavaszán költöztünk jelenlegi helyünkre. Sokáig működtünk Bovito Bt néven, mígnem '97 végén kénytelenek voltunk cégformát változtatni, így alakult meg jelenlegi cégünk, a Bovito Computers Kft.
na asszem feltettem az i-re a pontot
[Szerkesztve] -
XSiGma
aktív tag
válasz
meat grinder #594 üzenetére
batiz csepelen lakik?hehe életemben nem hallottam
én ignit látom sokszor a héven -
XSiGma
aktív tag
bovitoról vélemények,élmények?
-
XSiGma
aktív tag
egyébként ez a gerincút a csepel művek fele épülne,nem?
és ahhoz mit szóltok h megépítették a temető mögötti utat és még mindig vannak olyan ingatlanok amik belelógnak a járdába? -
XSiGma
aktív tag
csepel city rulezzz
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- One mobilszolgáltatások
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Korszakok találkoznak a YUNZII legújabb billentyűzetében
- Formula-1
- iPad topik
- Macska topik
- Politika
- Facebook és Messenger
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- LENOVO LEGION 5! GARANCIA! 165HZ RTX 3050TI RYZEN 5 6.GEN! DDR5! 94% AKKU!
- Inno3D GeForce RTX 4090 24GB iChill X3 eladó
- Lenovo ThinkPad T440s - Intel Core i5-4300U - 8 GB DDR3 RAM - 120 GB SSD - 14" Full HD
- Dreame Z10 Pro robotporszívó
- Lenovo ThinkPad T450 - Intel Core i5-5200U - 8 GB DDR3 RAM - 128 GB SSD - 14" IPS LED
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintőkijelző
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Gold Edition! Olvass!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest