- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- HThomas: Az ideális home office monitor nyomában
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Ivqkzy-: Eddig
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
Új hozzászólás Aktív témák
-
djxp01
senior tag
Van a Szt. Imrén egy számtech bolt, nem is tom mi a neve, asszem optim kft. egy nagyon igénytelen drágító lehúzós hely, és kb mx 440-ek vannak kirakva még mindig a kirakatban, a félrefésült zsíros hajú alulinformált eladóval egyetemben, rég vettem valami nyomtatókábelt, de az oops computernél 2x drágábban adták, pedig ugyebár ők a csepel plazaban vannak... ja és büdös is van az üzletben
lol . Ha lehet én kerülöm a helyet.
Lenne egy 5letem, mindenki tapasztalata alapján írja a le a szerinte legjobb, legolcsóbb üzletet csepelen, legyen az szoli, gyúróterem, számtech bolt. stb
Pl.: Zrínyi utcában (SPARnál) van egy nagyon jó szoli, most nyílt nemrég meg, mindig új csövek, igényes hely, aránylag olcsó árak, 5perc 440ft asszem, és tényleg megéri, mert máshol lehet ennyi, de itt iszonyatosan jól barnul az ember. A neve a helynek : Forró JégkuckóHOT ICE SNUG asszem
Számtech boltok küzül szerintem a legolcsóbb a central computer (aránylag..) Szent Imre tér, buszvégállomás.
Most ti jöttök
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Gyúrósok ide!
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Spórolós topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Milyen videókártyát?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Apple MacBook
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! XFX MERC 310 RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX X570-E Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Bomba ár! Dell Latitude E6410 - i5 I 4GB I 320GB I DVDROM I 14,1" WXGA+ I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged