- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: AOMEI Backupper Professional Edition: Lifetime Subscription
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
Aktív témák
-
Csemike
aktív tag
Ma váratlanul meglátogatott az Édesvackor.
Tegnap hisztiztem neki.
Nem tudom mi tört rám, valószínűleg az fájt, hogy régen találkoztunk és nem is keresett, én legalábbis úgy éreztem, hogy nem töri magát. Tiszta pillanataimban persze tudom, hogy igazságtalan vagyok, egyszerűen az igények mások. De furcsa voltam még magam számára is, a paplanom szorongattam úgy zokogtam.
Szóval ma meglepett. Éppen az erkélyajtóban álltam, telefonáltam, amikor egyszer csak egy rózsa úszott a látóterembe, aztán a keze.
Nagyon megörültem neki, együtt vacsiztunk, miazmás
. Az viszont nagyon feszélyezett, hogy "játszósban" voltam, és olajszagom volt, mert épp befejeztem a palacsintasütést.
Nem érdekes, legalább láttam, hozzábújhattam, szerethettem.
Az írásaimban különböző nevekkel fog előfordulni a Kedvesem. Nemsokára 4 éve lesz, hogy ismerjük egymást, ez alatt az idő alatt kismillió becenevet kitaláltunk egymásra. Mondjuk ennek ő a nagymestere. Nincs szabály a becenév alkotásra, de annál jobb minél össze nem illőbb elemekből áll.
A teljesség igénye nélkül álljon itt néhány: Póktalicska (ebből aztán Póktalics, Póktalicsovics), Lepkemaci, Paplantücsök, Csónaktücsi, Hisztipók ( és egyéb -pók nevek), Csemegebogár, Csemetebogár (ebből van a Csemi; valamint egyéb -bogár nevek), stb.
Ezt még senki nem tudja rólunk, de a Pogácska egyszer derültséget okozott anyuéknál, pedig még az nem is a legdurvább.
Aktív témák
Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Formula-1
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- Bittorrent topik
- Nők, nőügyek (18+)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Brave
- További aktív témák...
- 14900k-hoz keresek delid kittet vagy valakit BP-en akinek van és használhatnám a sajátját!
- AMD AM5 Ryzen7 Win11 FullHD gamingPC 2-3év garanciával (8700G/4060Ti/32GB/1TB M2/WiFi6/BT/Win11)
- Exclusive ajánlat! Eladó Dobozos 14" colos LG GRAM 14 i7-1165G7/16gb ram/512SSD nincs 1kg!
- DJI Mini 4 pro Fly More Combo FMC RC2 drón új állapotban
- DJI Mini 4 pro Fly More Combo RC2 drón 6 akkumulátorral - Garancia, Care Refresh
- 16 GB-os RTX A4000 HP - garanciával
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest