- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- tordaitibi: Chatcontrol
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sellerbuyer: ScreenX technológia élmények az Arénában
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- Argos: Az vagy, amit megeszel
Aktív témák
-
Csemike
aktív tag
Ma váratlanul meglátogatott az Édesvackor.
Tegnap hisztiztem neki.
Nem tudom mi tört rám, valószínűleg az fájt, hogy régen találkoztunk és nem is keresett, én legalábbis úgy éreztem, hogy nem töri magát. Tiszta pillanataimban persze tudom, hogy igazságtalan vagyok, egyszerűen az igények mások. De furcsa voltam még magam számára is, a paplanom szorongattam úgy zokogtam.
Szóval ma meglepett. Éppen az erkélyajtóban álltam, telefonáltam, amikor egyszer csak egy rózsa úszott a látóterembe, aztán a keze.
Nagyon megörültem neki, együtt vacsiztunk, miazmás
. Az viszont nagyon feszélyezett, hogy "játszósban" voltam, és olajszagom volt, mert épp befejeztem a palacsintasütést.
Nem érdekes, legalább láttam, hozzábújhattam, szerethettem.
Az írásaimban különböző nevekkel fog előfordulni a Kedvesem. Nemsokára 4 éve lesz, hogy ismerjük egymást, ez alatt az idő alatt kismillió becenevet kitaláltunk egymásra. Mondjuk ennek ő a nagymestere. Nincs szabály a becenév alkotásra, de annál jobb minél össze nem illőbb elemekből áll.
A teljesség igénye nélkül álljon itt néhány: Póktalicska (ebből aztán Póktalics, Póktalicsovics), Lepkemaci, Paplantücsök, Csónaktücsi, Hisztipók ( és egyéb -pók nevek), Csemegebogár, Csemetebogár (ebből van a Csemi; valamint egyéb -bogár nevek), stb.
Ezt még senki nem tudja rólunk, de a Pogácska egyszer derültséget okozott anyuéknál, pedig még az nem is a legdurvább.
Aktív témák
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Acer Nitro V ANV15-51-554Z SZÁMLA , GARANCIA
- RÉSZLETRE . OPCIONÁLIS. HP EliteBook 840 G11 üzleti prémium laptop számlával és garanciával
- RÉSZLETRE . OPCIONÁLIS. ThinkPad L16 Gen 1 16" WUXGA, Ultra 5, 16GB RAM, 512GB SSD SZÁMLA GARANCIA
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 Ultra 5 135U , 16GB , 512GB , Win11 SZÁMLA GARANCIA
- Anker 737 powerbank - PowerCore 24K - 24000 mAh 140W
- Vadiúj számlás AM4 lapok! Akár kamatmentes rèszletre is!
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm + tápkábel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2159
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 6700XT / 32GB DDR4 !
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest