- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
Csemike
aktív tag
Életemben sok jó könyvet olvastam már, sok írót mondhatok kedvencemnek. Nagyon szeretek olvasni. Nem is emlékszem, hogy máshogy is lett volna.
Mindig szerettem a könyveket. Óvodás koromban már tudtam olvasni, persze ez annak volt köszönhető, hogy a nővérem akkor kezdte az iskolát, amikor én 5 éves voltam. (Az írás viszont nagyon nehezen ment. A tanítónő folyton a fülemet csavarta, mert az Istennek se tudtam rendesen megfogni a ceruzát, és szabályos gombócokat rajzolni szép sorban.)
Szóval ahogy nőttem-cserepedtem újabb és újabb írók felé fordult a figyelmem. Mituán elhagytam az általános iskolát, s ezzel a habos leányregényeket, melyeket szinte már kívülről fújtam, gimnazista koromban először beköszöntött a XX. századi magyar és külföldi írók, majd a kortárs világirodalom kora.
Nagy élményeim közé tartozik Bulgakov Mester és Margaritája. Harmadikos gimnazista koromban voltam, amikor elolvastam. Nagy hatást tett rám, bár az osztálytársaim többségének nem tetszett.Pont a szürrealizmusát imádtam benne, amire a többiek ki voltak akadva.
Aztán negyedikes koromban Kundera-fan lettem. Minden könyvét elolvastam, és ezt értsétek szó szerint, Mindet. Egy nyár alatt. Ő is az a fajta író volt, akit a villamoson állva is olvastam, minden egyes szabad percben, amikor csak belemerülhettem a könyvébe.
Aztán Milan Kundera hozta magával Kurt Vonnegutot.Ő is ilyen sose le nem tevős olvasmányokkal gazdagított. Sajnáltam is nagyon, amikor megtudtam, hogy tavaly meghalt.
De szerencsére nagy életművet hagyott hátra, van még mit olvasnom tőle. Valahogy hihetetlenül megfog a világa. Azt mondják rá, hogy sci-fi író. Szerintem annál valami sokkal komolyabb. Nagyon szeretem a könyveit.
Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- HiMedia lejátszók
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- OLED TV topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen autót vegyek?
- Kuponkunyeráló
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- Új Acer Predator 16 WQXGA 165Hz G-Sync i9-13900HX 16GB 1TB Nvidia RTX 4070 8GB 140W Win11 Garancia
- Számítógép, ryzen 5 2600, RX 580 8GB, 16gb ddr4, 512gb ssd, 1tb hdd
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD
- Gigabyte GeForce GTX 1660 Ti OC hibátlan, dobozos, 14 nap személyes garanciával
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A52 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Új, csak kipróbált Philips 41,5" / 105.5cm 4K OLED 138Hz 98% DCI-P3 0.1ms
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest