Aktív témák

• Csemike

aktív tag

Ma érdemes volt suliba menni, kaptam egy ötösöt a kutatásomra. :) A csoportomban senki nem választotta kutatási módszernek az interjúzást, csak én, általában kérdőíveztek és nagyon szép ppt-ben vagy kartonpapírra ragasztott szép képekkel, ábrákkal prezentálták az eredményeiket. Úgyhogy eléggé bennem volt a zabszem effekt, amíg hallgattam mások beszámolóját, mert velem mi lesz. Én nem csináltam ppt-t (igazság szerint soha életemben nem csináltam...), de még szép, színes tacepaót sem. Begépeltem a két interjút word-be (nem volt kis munka, csak az interjúk 18 oldalt tesznek ki), meg a toldalékokat (elejére interjúterv, hipotézis, miért érdekel a téma, végére interjúk elemzése, kiértékelés, stb, szóval rizsa), aztán gondoltam, majd mesélek. :D Így is lett, elmeséltem a csoportnak a két sztorit, beszéltem még egy kicsit a témáról, azt csá. A szöveget még el kell azért küldenem a tanárnak ímélben.

Mindezek után volt egy zh szakszöveg fordításból... Nem vittem magammal szótárt, mert azt mondta a tanár, hogy ő hozza a laptopját, amin van szótár, abban majd lehet keresgélni. Erre helyette megjelent az óra elején a tanszéki lótifuti, amitől egy csöppet ideges lettem. A tanár nem ér rá, de ő kiosztja a fordítandó szöveget és hajrá... Erre olyan mérges lettem, hogy kb. 15 perc alatt szótár nélkül lefordítottam a dumát, beadtam és leléptem. :D Ha jól sikerült, nekem többé senki ne mondja, hogy a harag rossz tanácsadó. ;]

Aktív témák

Hirdetés