Új hozzászólás Aktív témák
-
Rozisoft_Bp
tag
Jaja.
Mikor ál Index weboldalakat hoztak létre, hogy XY celebet meghurcolták, mert tudja a tuti pénzkeresés módját, és volt vele egy álinterjú Index fejléccel meg körítéssel.
Jelentettem: visszajött, hogy nem sérti a szabályzatot, de ha nekem nem tetszik, nekem többet nem jelenítik meg. He? HAMIS a weboldal, még csak a tartalmával se kellene foglalkozni. De gond egy szál se.
Ugyanez számtalan egyértelműen kamu szerszámnál (lézervágó stb): Nem sértette a hirdetés az üzletszabályzatot.
Már feladtam, hogy pozitív választ kapjak, de azért jelentgetek időnként, ha már nagyon bassza a csőrömet. -
kilua
senior tag
Azért ez nem így van, törölgetik a csalókat mert ahogy a bejegyzés is írja:
"Nemrég meg akartam nézni mi újság a két jómadárral, már nem elérhetőek"
Csak a baj az, hogy pár percbe telik egy csalónak új fiókot csinálni, illetve szerintem van az ilyeneknek szerintem párszáz másik fiókja.
A twitter/youtube esetén meg ellenkező problémákról hallottam, azaz valakinek a videói alá botok erotikus jellegű üzeneteket írnak, más botok jelentik a videóit, aztán hiába nincs szabálytalanság, bannolják a feltöltőt. Gondolom egy nagy platformnak nehéz lehet egyensúlyt találni. Kár volt az iWiWet elhagyni amikor magyarosodott a facebook.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Robotporszívók
- Akkumulátorban és lóerőben emelheti a tétet a Redmi K80 Ultra
- Itt az AI-képes hallókészülék
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Nagyon szépen kérek mindenkit, hogy aki tud segítsen!
- Cyberpunk 2077
- PlayStation 5
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- Dell Optiplex 3080 Micro i5-10500T, 32GB RAM, 256GB + 512GB SSD, Intel WiFi
- Lenovo Thinkpad T480, 14" FHD IPS Érintőkijelző, i5-7300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W10/11, 27% áfás
- Lenovo Thinkpad T480, 14" FHD IPS Érintőkijelző, i5-7300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, 27% áfás sz
- - Ninento Switch OLED Full Full Extra Csomag - Hibátlan, újszerű állapotban 1,5 év garanciával
- Steam Deck LCD 256 GB