Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KERO_SAN
aktív tag
A fejlodes nem lassult le sot.
Egyetlen problema h nincsenek meg az alapveto ismereteid a technologiakkal kapcsolatban, nem erezheted mi az igazi fejlodes. Az igazi fejlodes nem a 3dmark, az fsb, meg az x gigabyte memoria egy lapban..
( Es ez nem csak rad, hanem az osszes tobbi emberre is vonatkozik, akik lassulni erzik ezt a fejlodest...) -
czappa
aktív tag
''Lehet,hogy nincs sok értelme a totyiknak, de kíváncsi lennék Ti ezt hogy látjátok...''
Nos szvsz ténylegnincs sok értelme, de azért leírom a véleményem:
Először is, ha vki megnézi a konfogom láthatja, hogy nem egy hű de csúcs gépről van szó, de szerintem jó (legalábbis nekem).
''A procik...még mindig egy 133-as fsb-re tervezett 2400+-os T-bred-em van''
A procikból azért nem csak 133fsb van
Úgy gondolom a technológiai fejlesztés tényleg nem nagy mostanában, inkább gyártástechnológiai fejlesztés történik (csíksélesség, stb), viszont az én gépem kb 1000pontot ér el (3dmark05-ben), addig egy mai csúcs gép ennek akár 10szeresét is elérheti, csak persze milyen áron... drágán
Azt én se értem miért van az ma, hogy ha vki egy jó vidkarit akar venni, akkor minimum 40-50k-t kell költeni rá... ez régebben azért nem így volt, és ez egy csöppet elszomorít.
Hirtelen ennyire futotta
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Battlefield 6
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Pánik a memóriapiacon
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- 3D nyomtatás
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1i - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 9 i7-1185G7 32 GB RAM Iris Xe 4k kijelző törésgarancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i5-10310U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Eladó Denon 4400h
- AKCIÓ! Honor 200 Lite 8GB 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- LG 43NANO763QA 108 cm / 43 4K UHD NanoCell Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- Apple iPhone 15 Pro Max 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC /Ryzen 7 9800X3D, 32GB RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó! BeszámítOK!
- ÚJ HP Pavilion 16 - 16"IPS WUXGA - Ryzen 5 8540U 16GB - 512GB SSD - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
( Es ez nem csak rad, hanem az osszes tobbi emberre is vonatkozik, akik lassulni erzik ezt a fejlodest...)

...remélem érthető voltam