-
LOGOUT.hu
A Crysis egy sci-fi FPS a díjnyertes Crytek fejlesztőcsapattól, a kritikusok által magasztalt Far Cry alkotóitól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoo123
senior tag
válasz janihunk #20956 üzenetére
"az xp-t már nem bírnám megszokni megint a win7 annyira szépebb hogy"
LOL, Win7 alapból 1GB ramot zabál, ha játszani is akarsz ahhoz erősen ajánlott 2 GB -vagy több- RAM, de a Crysis valószínűleg úgy is akadna. Nálam XP alatt 1GB rammal elfutkározott aztán bővítettem 2 gigára és megszűnt az állandó töltögetés/akadás.
Aki Win7 alatt komolyabb gamákkal akar játszani, annak sajnos 4GB ramra és legalább 2magos procira van szüksége, egy komolyabb videókártyáról már nem is beszélve ugye.
"Tudom hogy jobb lenne egy 2 magos de szerintem ez az alaplap nem támogat 2 magost szerinted? És ha igen akkor milyet?"
Mivel az az alaplap csak Socket 775-ös P4 procikat támogat ezért maximum Pentium 4 DualCore proci megy bele, de én arra nem költenék. A teljes konfigcsere megoldás lehet, de nem biztos hogy arra akarod költeni a pénzed.
Játsz Xp alatt ha úgy jobban fut, vagy bővíts memóriát legalább 2GB-ra, kérj kölcsön valakitől, ne adj rá ki fölöslegesen pénzt, mivan ha úgy sem fog jól futni.[ Szerkesztve ]
''Nem vagyok komplett őrült... pár darab még hiányzik!''
Új hozzászólás Aktív témák
Archívum I. - [link]
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Trollok komolyan
- ZIDOO médialejátszók
- Steam Deck
- Az első az önvezető Volvo kamion, utána jöhet a humanoid robot
- TCL LCD és LED TV-k
- 3D nyomtatás
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- EA Sports WRC '23
- Diablo IV
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FULL HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Satellite C50-B - i3-G4 I 8GB I 120GB SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- KONICA MINOLTA PagePro 1350W Lézernyomtató ÚJ + 2db gyári toner
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 110 - Intel N3710 I 4GB I 256GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- GAMER PC! Ryzen 7600 / RTX 3070 Ti / 32GB 6000MHz / 1TB Gen4 / 650w! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest