Hirdetés
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Pengeélen
-
LOGOUT
A díjnyertes Crysis sorozat következő része.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chabe89
addikt
válasz
callmeakos
üzenetére
Azokat a zenéket amik alfába voltak tudtommal nem ő komponálta. Lehet, hogy csak túl sokat játszottam a 2. résszel akkoriban, de nekem nem jött be ott egyik zene se nagyon.

-
callmeakos
veterán
Van arról már infó hogy Zimmer papát sikerült e berángatni a Crytekhez mint a játék zenéjéért felelős munkatárs?

-
Chabe89
addikt
válasz
Thunder82
üzenetére
Hát mostmár lehet, hogy megszokták az emberek ezt a votekick rendszert. Lehet, hogy csak idő kellett neki. Az is lehet, hogy azért, mert nem játszik már vele tényleg csak a kemény mag azok meg nem elme roggyantak és tuják, hogy mi a szituáció. Esetleg olyan szerón játszanak az emberek ahol még van elvétve egy két admin. Akkoriban mikor bejött ez a votekick cucc nem ment ilyen könnyen ez a kickelés.
-
Thunder82
aktív tag
válasz
Chabe89
üzenetére
HAH erre mondanám én h ranked szerón találkoztam ijennel :: 1 VOTEKICK az ellenre és már repült is kifele
nem tudtam mit csináljak ijedtemben mikor ezt megláttam
laza napot végigtoltam ott a neves 1xűséggel kidobálva az összes cheater SZ@rt és nyugodsággal nyugtáztam a napot h végre sikerült sorba kidobálkni az összes csaló alakot a szerverről 
-
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Ferko75HUN
üzenetére
A másik szobában meg nem tudják hogy milyen helikopter száll le épp.

-
Chabe89
addikt
válasz
Ferko75HUN
üzenetére
Hát tudtommal csak a leegyszerűsített votekick lesz. Jó lenne ha legalább egy PB-t beleraknának legalább a nyilvánvaló "klókbalövősnemtárazósgyorsanfutós" idiótákat kiszűrné

-
Ferko75HUN
senior tag
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Ferko75HUN
üzenetére
Hát aki szétkapott géppel tolja az megszívja. Egyébként elég egy néma ventit rápakolni és máris meg van oldva a dolog...
-
Thunder82
aktív tag
válasz
Ferko75HUN
üzenetére
LOLllooooo felcsréltem magam 1 kicsit h rendes kerékvágásban LEGYEK

-
Chabe89
addikt
válasz
Ferko75HUN
üzenetére
Ezentúl minden EA játékhoz szükség lesz rá szóval igen végleges. Am meg nem olyan szutyok, mint ahogy azt egyesek beállítják. Néha csinál ostobaságokat, de hát mi nem?
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Ferko75HUN
üzenetére
Tapasztalat. Ha van jó házhűtés akkor akár 10 órát is le lehet tolni ilyen vga-val.
-
Ferko75HUN
senior tag
-
Thunder82
aktív tag
válasz
callmeakos
üzenetére
Annyi a különbség h nincs neki hangja,nem ? A teljesítménye ugyanaz. Miért ne lehetne vee gammlni ????
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
callmeakos
üzenetére
Jó dolgok a passzív vga-k, nekem is volt:
-
callmeakos
veterán
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Ezen most besírtam

-
oriic
HÁZIGAZDA
Imádom google cache-t:

Na most azon gondolkodok hogy tegyek-e ki hírt róla gamepodra, bár aztán lehet EA meg berág ránk.

-
Ilsyde
őstag
Du hast es erraten!
Bár nekem ebbol az is lejon hogy a zsebkarabély DLC nélkul ugyanúgy elérho lesz, csak valamivel késobb. A skin viszont lehet hogy nem.
Úgy látszik ez a Hunter Edition ajánlott lesz a multihoz (azonnal elérheto íj + Hunter nanoruci modul stb.).
Meg nem azt írja hogy csak február 20-ig van ez a Hunter elorendelési akció, és csak bizonyos boltokban? Ehehe...
-
oriic
HÁZIGAZDA
Németeseknek:
Jól értem nagyjából hogy elsőnapi dlc? Illetve megerősítve hogy Origin kötelező lesz a játékhoz.
-
axe125
tag
válasz
Stanchore
üzenetére
Az elég dúrva külömbség!
Megnéztem kíváncsiságból az előbb(parkingdeck) 130 fps alá szinte nem is megy.150-180 fps körül megy átlagba 1440*900 felbontáson.Jah és mind ezt úgy h kártyát nem is húztam.Alapfeszen megy 700 helyett 800 mhz-et
Venom kúp meg kötelező crysis-os kiegészítő a HNT klánon belül. 
-
axe125
tag
válasz
Bjørgersson
üzenetére
6950 harmat gyenge cryengine alatt.....1920*1080-ba játszok low grafikán és mindezt 90-150 fps között 1 db gtx 480-al.Jah és egy darab konzol parancsot nem használok......
Stan kollégával beszéltem egyszer erről neki 6950-es karija van és ha emlékeim nem csalnak neki jóval gyengébbek az fps értékei valamint használ pár konzol parancsot is(meg lehet mást is
).
Kisebb felbontáson talán elég lehet a 7770..... -
Thunder82
aktív tag
Nagyon szép 16 sornyi OFFF érdemes volt felnéznem

-
Ryder62
őstag
válasz
callmeakos
üzenetére
Én 1360*768 felbontáson vegetálok, 2ms válaszidővel.
Nekem szinte tökéletes, itt a monitor a pofámban, nem is akarok nagyobbat. Ha valami recés leszűröm catalystel azt csókolom. (Fú most a tripla-HD-t használók biztos néznek nagyokat
) -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
callmeakos
üzenetére
Látom pesti vagy. Rottenbiller elején van egy üzlet, ott olcsón használt monitorokat találsz, hátha érdekel valamelyik.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
callmeakos
üzenetére
Low-end TFT-ket 14-15körül már kapsz. Igaz hogy max tudnak 1440x900-at de jobb mint az a sugárzó haláldoboz.
-
callmeakos
veterán
Az a gáz hogy elég szűkösek a lehetőségeim mivel muszály beszereznem még egy low-end monitort, mivel jelenleg CRTvel tolom, amitől lassan szemrákot kapok. Így nekem most a "dzsunka" is megteszi.
Emellé még kell szereznem egy zsír új vinyót vagy egy SSDt mert ez is probléma most nálam XD
kovy29
Jaja
-
Bjørgersson
félisten
válasz
callmeakos
üzenetére
Akkor gond egy szál se.

(#1653) axe125: Akkor már inkább 40k körül egy 6950, most mondja, hogy AMD párti.

-
axe125
tag
válasz
callmeakos
üzenetére
40 k körül mennek 480-ak,45 körül 570-ek.7770 meg a közelükbe sincs.Tuti hogy nem vennék ilyen ratyi középkategóriás kártyát......
-
callmeakos
veterán
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Az jó, mert én meg AMD párti vagyok

-
Bjørgersson
félisten
válasz
callmeakos
üzenetére
Annál, ha nem is jóval, de tuti erősebb egy 7770 és nagyjából egy árban is vannak. Bár én nVidia fanboy vagyok, de jelen esetben szerintem jobban járnál az AMD-vel.
-
callmeakos
veterán
Ha majd eljön a választás szép napja szerintetek melyik oldalt válaszzam VGA szempontjából? AMD vagy NVIDIA?
25-30k környékén nézelődök de mondjuk 32kért az ASUS féle GTX650 nem tűnik rossznak.
Tippek? -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Physicist03
üzenetére
Épp írni akartam.
Lett egy ilyen oldal:
Aztán EA törölte az oldalt.
Ami olvasható volt rajta:
Január 29-től február 12-ig fog tartani a béta.
Kicsit korán tették ki az oldalt és ezért törölték szerintem. Tuti hogy nem pletyka már.
Hivatalosan ennyit mondanak:
"Hey all, there will be official word on this soon
"A kis sunyi banda.

-
Physicist03
senior tag
Ha minden igaz 29-én fog indulni a béta teszt, de ez még egyáltalán nincs megerősítve, szóval egyenlőre csak pletyka szinten érdemes kezelni

-
Slystyle
őstag
Három újabb kép:

-
Thunder82
aktív tag
C3 the Fields GAmePLAY ep 2 [link]
majd lessz egy másik verzió is , amiben egybe lesznek "gyúrva" a gameplayek megszakítás nélkül

-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Ferko75HUN
üzenetére
Persze, amint van egy kis időm...
-
Thunder82
aktív tag
7 Wonders EP3
-
Chabe89
addikt
válasz
Ferko75HUN
üzenetére
Úgy általánosságban értettem nem pont a BF3-ra. Az biztos, hogy egyre több az olyan multis játék amit tönkretesznek a folyamatos nerfelésekkel és balanszolgátasokkal és ez sajnos eléggé általános nem csak a crysisban vagy a battlefieldben.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Ferko75HUN
üzenetére
Persze.

-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Ferko75HUN
üzenetére
Erre majd visszatérünk megjelenés után. Kezdetben úgyis mindenki sokat játszik majd vele az biztos.
-
Chabe89
addikt
válasz
Ferko75HUN
üzenetére
Az a szomorú. hogy ez már nem csak C2-ben van így.
-
Ferko75HUN
senior tag
Persze, már előrendelve, csak hát gonoszkodtam kicsit.
Azt meg, hogy tetszeni fog-e, a single player biztosan, az alpha után viszont a multiban nem vagyok biztos, hogy annyi órám lesz, mint C2-ben.axe, ha jó is lesz, majd tolnak hozzá olyan "peccset"
, hogy úgy fogod magad érezni, mintha részegen kéne betalálnod a pisszoár-ba.
Ha a c2-ből indulunk ki, ugye minden egyes javítás romlást okozott...
-
axe125
tag
Bazd mekkorát lehet abálni ezzel a fegyóval.Áhh.....Egyik kedvenc lesz érzem

Map nekem annyira nem jött be.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Ferko75HUN
üzenetére
Jaj te is megveszed és neked is tetszeni fog.

-
Ferko75HUN
senior tag
B@zki azért el ne élvezzetek már!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Beléptem a totyikba ozt kifolyt a monitorból a trutyi.
közben megnéztem.... hát ezek az alienek nagyon ratyik, lassúak-várják az ólmot, ha ilyenek támadják meg a földet, nincs gond.
-
Ryder62
őstag
válasz
Physicist03
üzenetére
A fegyók nagyon jók de a maptól nem vagyok elájulva

De most komolyan minden részben máshogy néznek ki az idegenek?

-
Stanchore
senior tag
válasz
eLit-MiLan
üzenetére
Áh megelőztél
Erre a lebegő alienre is azt hittem először mikor belekapaszkodott, hogy repül vele egy kört 
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Dexter-2000
üzenetére
Egy lépegetőről tudunk eddig.
-
Dexter-2000
őstag
Itt amúgy lesznek járművek?(multyban)

-
callmeakos
veterán
válasz
Physicist03
üzenetére
Na ez már hentelés

Az új ceph egységek is bejövősek
-
Slystyle
őstag
válasz
Physicist03
üzenetére
OMG, a lángszóró nekem nagyon bejön.
Emellett a hangok valami brutálisan jól vannak megcsinálva, remélem a végleges játékban is ezek lesznek majd.Ez a map meg úgy érzem nagyon jó kis multis map lesz.

-
Stanchore
senior tag
válasz
Physicist03
üzenetére
OMG ez nagyon állat vidi lett most. Enemy ennyire gyenge lett, vagy ez a fegyó ennyire durva?

-
eLit-MiLan
őstag
válasz
Physicist03
üzenetére
ÚÚÚÚÚÚúúúúúúúúú de zsiiiiiiir

-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Physicist03
üzenetére
Wow, nagyon durva fegyver lesz. Meg az a lángszóró is. Az új ellenséges egységek pedig állatok...Jöhetne már játék.

-
Physicist03
senior tag
Itt is van az új rész

-
Slystyle
őstag
Új hozzászólás Aktív témák

- Micro Four Thirds
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Íme az új Android Auto!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Linux kezdőknek
- iPhone topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Lenovo X1 Yoga G4 i5-8265 számlával, garanciával
- 27% - ÚJ Samsung Odyssey G5 S27FG506SU QD-OLED Monitor! 2560x1440 / 180Hz / G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

nem tudtam mit csináljak ijedtemben mikor ezt megláttam
laza napot végigtoltam ott a neves 1xűséggel kidobálva az összes cheater SZ@rt és nyugodsággal nyugtáztam a napot h végre sikerült sorba kidobálkni az összes csaló alakot a szerverről 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

"