Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bkercso: Tápszűrő-5 SMPS-hez
- Gurulunk, WAZE?!
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
-
LOGOUT
A díjnyertes Crysis sorozat következő része.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Physicist03
senior tag
Nem lesz Crysis 4, ám a sorozat nem fog véget érni
Érdekes, mi lesz ebből
-
Thunder82
aktív tag
CSAK 1 KÉRDÉS ???
HOVA TÜNT BANHAMMER ????????????????????????????

-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Physicist03
üzenetére
Tessék tessék tolongani. Ki fog gépet fejleszteni a játék miatt?

-
Slystyle
őstag
válasz
Physicist03
üzenetére
Na így már érthető a dolog, tegnap nem találtam sehol az oldalukon.

-
Physicist03
senior tag
válasz
Slystyle
üzenetére
Szerintem ez vehető hivatalosnak. A crysis.com-on találtam, azon a részén ahol a C3-at lehet előrendelni. Eddig csak coming soon volt írva, most meg ez. Egyébként a crytek rakta ki a linket twitteren.
-
keIdor
titán
válasz
Physicist03
üzenetére
Szerintem korrekt.
-
Slystyle
őstag
válasz
Physicist03
üzenetére
Hát nem tudom mennyire hivatalos ez a gépigény, én inkább megvárom, míg lesz hivatalos közlemény erről.
-
ricshard444
veterán
válasz
Physicist03
üzenetére
A 2600k meg a 2 modulos FX nemtudom,hogy megint hogyan kerül össze

-
Physicist03
senior tag
válasz
callmeakos
üzenetére
A minimumot már ismertük, a max-ot ki lehetett találni, már csak az ajánlott volt kérdéses. Új kártyára lesz szükséged, velem együtt

-
callmeakos
veterán
válasz
Physicist03
üzenetére
Ezek után ez már annyira nem meglepetés......
-
ADAM1337
nagyúr
Javítják a 2 hibáit ? pb stb ?
Még a 2-vel játszottam kb 1 hónapot de a multit megölte a sok csaló sajnos.
-
Stanchore
senior tag
válasz
Ferko75HUN
üzenetére
2 körül lejöttünk, akkor elvileg már vége kellett volna, hogy legyen, de fél 4 körül még felnéztem és mentek a szerók
Ezeknek a TCI-seknek mindig hackerek leszünk, mindegy melyik játékban találkozunk velük.. bár most Te voltál a fő célpontja 
-
Chabe89
addikt
"Lesz-e anti csít progi meg hasonló."
Ezt már most meg lehet válaszolni. Nem.

Votekick jelentősen le van egyszerűsítve, de még így sem elég hatékony. nyilván nem fog valaki a saját csapattársa ellen szavazni. Ha az origin integráció a csalókat nem is, de a kalóz verzióval multizók számát remélhetőleg mérsékelni fogja reméljük. -
oriic
HÁZIGAZDA
Indítok szerintem egy szavazázást majd valamikor hogy mennyi támogatottságot kap a játék majd. Lesz-e anti csít progi meg hasonló.

-
Chabe89
addikt
válasz
Ferko75HUN
üzenetére
Majd meglátjuk. Én sem azt mondom, hogy tökéletes, de jó úton járnak eddig.
-
xxSanchez
őstag
Nekem tetszett az Alpha, minden nap játszottam vele. Néhány dolog azért van amin változtatnék, mert ez a nyílpuska katasztrofális. Egy lövésből megöl míg majd egy tár gépfegyverbe nem lehet megölni, na meg az a nagy robot is elég idegesítő tud lenni. Az optimizálással nekem nem volt annyira bajom, a Water és Shading levétele után elég szépen futott.
-
Stanchore
senior tag
válasz
Ferko75HUN
üzenetére
Jó lesz az majd meglátod
C2-ben is az elején főleg a társaság vitte el a gamet, utána meg már jó volt úgy ahogy volt.. elvégre a mai napig játsszuk 
-
Chabe89
addikt
válasz
Ferko75HUN
üzenetére
Az hogy nekem tetszik az egy dolog. Isten bocsássa meg nekem, hogy végig játszottam ezt a hetet vele, hogy mindent kipróbáljak benne. Nem vagyunk egyformák, nyilván mindenki mást keres egy játékba, de nekem jobban tetszett ez az alfa, mint a 2. rész pedig azzal sem keveset játszottam.
-
Ferko75HUN
senior tag
válasz
Stanchore
üzenetére
ismerem én már a ballance-olást amit nyújtanak, a c2-ben egyre kevesebbet lehetett látni a cloak-olásból, ennek megfelelően legyengítették a nanovision-t, tehát ellentétesen "bálánszoltak" - itt meg egyelőre nanovision sincs. A reflex-dsg-t is nagyszerűen kiegyensúlyozták, kb. féléve a jobb játékosok 80%-a azzal megy, mert elég 1 lővés az ember irányába és patch, de ezt már sokszor beszéltük.
Szóval lesz itt olyan javítás tenger ballanszírozás, hogy csak na.
-
Stanchore
senior tag
válasz
Ferko75HUN
üzenetére
LoL Ferkó, azért nem ennyire drasztikus a helyzet, legalábbis a látottak alapján. A felhúzás szerencsére elég lassú és ha az első lövés elől ügyesen kitérsz, akkor már nyert ügyed van. Ha majd lesz Scar is, akkor meg lehet, hogy még könnyebb lesz ezeket likvidálni. Persze ha cloakból kempelve lő, az ellen nem lehet mit tenni, főleg ha bejön majd a stealth enhance is. A legnagyobb probléma ezzel az, hogy nem csak a HS-t adja be egy lövéssel, hanem ha bokán lőnek, azt is :S Ha ezeket a ballance-olásokat megoldják, jó kis game lesz ez.
-
Ferko75HUN
senior tag
A baj az, hogy nem csak nekik tetszik (pedig nekik kéne
) , mert többnyire az én játékos társaim-barátaimnak is bejön és végig játszották az alpha-t, te is sokat toltad... 
és mindenki elnéző a crytek-el szemben, mert ez volt az alpha, de kérdem én: ezt kb. 2 éve csinálják, mit tudnak a maradék 3 hónap alatt összehozni, ha idáig ez sikerült?!
K_mester : a single miatt én biztos megveszem, de a multitól előre félek, mert itt semmi unbalanced dologtól nem ijednek meg, ha be kell rakni a játékba...

jah, béta a régi vga-kra, ha nem erről a nyomi cégről volna szó, el is várná az ember, de én tartok attól, hogy sok nvidia eladására kötöttek szerződést, az nem engedi, hogy itt mindenféle dx9-10-es kareszokkal nyomassák a népek.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
törölt tag
válasz
Ferko75HUN
üzenetére
Igaz más de BF3-ban is a mesterlövész fegyókra sima holo-t tesznek és közelharcban is 1hit instant halál, egy jó egérrel meg iddqd lesz a játékos. Eleve ott baromság engedni egy ilyesmit mert unbalanced.
Nevetségesen hangzik, hogy egy fegyverből kiadott lövés gyengébb legyen mint a Rambo style

Remélem lesz Beta régi VGA-kra is mert azért egy vásárlás előtt megnézném én is az ilyen dolgokat, nem olcsó látatlanban és sajnos az írottak alapján meg kezdek félni
-
Chabe89
addikt
válasz
Ferko75HUN
üzenetére
Hát az a baj, hogy már ennek a korosztálynak csinálják a játékokat és nekik meg ez tetszik.
-
Ferko75HUN
senior tag
Magára a technikára értem, az ideget csak meg kell feszíteni, de ez itt gyorsabb, mint a ravaszt meghúzni és lőni. + a pontosság, célozni sem kell vele, csak csípőből lőni. (by Arma)
mert addig ez jópofa dolog lenne, mint a hunter módban lehetett látni az előzetesben, ha becserkészve vkit lelőnek vele, de egymással szemben: íj vs gépfegyver? ismétlem magam: max. korhatár 12 év !
-
Chabe89
addikt
válasz
Ferko75HUN
üzenetére
Hát azért ez az íj nem egy középkori darab.
Scarab meg közelharcra jó, távolra a C2-ben is elég szutyok.
Az oszloppal tökéletesen egyetértek az valami vicc. A ceph fegyókat is nyugodtan kivehetnék, mert semmi értelme nincs. Ha jön a pinger elkaszáljuk helivel vagy swarmerrel. -
Ferko75HUN
senior tag
válasz
BalaNce87
üzenetére
Ahogy mondod, az íjjat csak nagyjából irányba kell húzni és ha vki ráérzett beadja a hs-t rögtön, ez a méreg a történetben főleg, mert míg a scarabból nem elég 1 tár 50-100m-re addig ha velem szemben egy középkori fegyverből 1 lövést leadnak fekszek, semmi csata, mert egyszerre célzunk és lőni nem marad időm és hallott vagyok.
a c2-ben hasonlít erre a Dsg-reflex combó bug, elég egy hozzávetőleges magasságban tartani a piros pöttyöt és ott a fejes.
az első részben vmi nagyszerűt alkottak, a multija is méltán volt elismert a hardcore gamerek köréban, a c2 beindulása után 1- 2 hónappal az ún pro-playerek álltak is tovább más játékok felé, mert a crytek=maximum fail (by Serricon
) a képébe tojt mindenkinek a támogatás minden terén.
de úgy látszik mindig van lejjebb, ki kéne írni a korhatárt, hogy max. 12 év!
nekik még beadhatják ezt a sz@rt. gyorsabban hozzávágom az ellenséghez a 3 méteres vasoszlopot, mint hogy ő miközben rám céloz 50m-ről lelőne... LOL.
Sokan írták mikor kiderült, hogy az íj után mi jön, ha véletlen lenne köv. rész. Kőbalta?
igazuk volt, lehet az ellenséges törzs tűzét kell majd ellopni és vermet ásni, ha üldöznek a killstreak jutalomként kapott mamuttal beleessenek mi meg nekik essünk íjjal-baltával.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
elnézést mindenkitől a nagy offért, egy igazi elkeseredett-csalódott rajongó kifakadását olvashattátok. sorry!
-
BalaNce87
addikt
Gondoltam kipróbálom, hogy beenged e még. Nem engedett, de olyan jól van megcsinálva ez is, hogy nem tudtam rendesen kilépni mert már a főmenübe se engedett be

-
BalaNce87
addikt
válasz
Ferko75HUN
üzenetére
Megvettem a Crysis 2-t, de eléggé mellényúltam vele
Se a single-t nem nyomtam végig se a multiban nem alkottam semmit. Talán majd újra neki állok, de nekem sok volt az egész. Szerencséről szólt, nem ügyességről. Mondjuk én az unrealt se nagyon kamáztam death match módban. És erről az jut eszembe.
Tisztában vagyok azzal, hogy Alpha de falon átlövéseket, meg a nyílvessző vonzódását a testhez nem tudom elbírni
-
Ferko75HUN
senior tag
veszek én is egy box-ot lehet...

tényleg egyre jobban leesik cryteknél a színvonal.
amikor egy lámpaoszlop, vagy az íj erősebb szemtől-szemben a gépfegyvernél nincs miről beszélni.
este az oszloppal 1 alkalommal 8 killig jutottam zsínórban, fegyveresek ellen...
ezt úgy képzeld el, hogy kitépek egy közlekedési táblát és lengetve buzogányozól vele, esetleg hozzávágod az 50m-re feltűnő ellenséghez. -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Ferko75HUN
üzenetére
Tell Vilmos lol.

-
Ferko75HUN
senior tag
válasz
BalaNce87
üzenetére
A többiekkel sok100 órát játszottam C2-ben, ennek ellenére maximálisan neked adok igazat, ha alpha ez a g@né, ha nem.
Ez az íj már a vicc kategóriát is kimeríti, 100 méterrōl 1 lōvésbōl kiszed vele a "hájtek" nanorucimban, miközben a scarab tárjából eljut a csōig a golyó.
Magyarán szemtōl szemben nincs esély ellene egy gépfegyverrel.
Azért ez valljuk be játék ide, vagy oda nem valószerū.
Tele is lett a game rögtön kib@szott Tell Vilmosokkal. -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
callmeakos
üzenetére
Vagy az open bétára ugyanazt kapjuk mint a zárt alphán.

-
callmeakos
veterán
válasz
BalaNce87
üzenetére
Ugyanazt akartam mondani mint Sly.
Többnyire olyanokat kritizálsz amik bizonyára javításra kerülnek majd. Nem győzzük hangsúlyozni hogy amivel most játszottál az Alpha verziós cucc. Tehát még az amúgy sem végleges és bugokkal teli Béta elődje tehát inkább nevetséges mintsem objektív a kritizálás. Gondolom csak annyi történt hogy az új mapokat fehúzták a régi engine konfigra amit a 2ben használnak, bepakolták az új fegyókat és kész. A 3ra feltupírozott modot meg majd gondolom a bétára kapjuk meg.Valószínűleg most az jön amint vége az Alphának hogy a várnak a játékosok visszaigazolására és azok alapján fognak finomítani a dolgon. Közben remélhetőleg egy picit előtérbe hozzák a Single-t és további információkat kapunk róla mert valljuk be, az utóbbi pár hónap csak a Multiról szól.. Én várok már további screeneket a csodákról, esetleg hogy egymás mellett pózol Prophet és Psycho és egyéb ilyen fincsiséget. Plusz remélhetőleg már kiderül ki a "főellenség" stb.... Mert a sztori része még mindig tele van lyukakkal.
-
Slystyle
őstag
válasz
BalaNce87
üzenetére
Valamilyen szinten igazad van, de egyes dolgokban nem értek egyet.
Elsőnek is azt hangsúlyoznám, hogy ezt amit az alfában láttál nem végleges, előre ítélkezni pedig felesleges.
Gépfegyverrel is lehet jól lőni, de meg kell találni hozzá a jó kiegészítőket.Véleményem szerint amit eddig láttunk az összességében jó volt egyelőre. Engem nem is annyira a játékmenet érdekelt, hanem a készítők kommunikációja a közösség felé. Folyamatosan pásztáztam a zárt részlegben a topikokat és csak néztem, hogy tényleg jönnek, beszélnek, segítenek és kíváncsiak a véleményünkre, ötleteinkre stb.
-
ricshard444
veterán
válasz
BalaNce87
üzenetére
Kispisztollyal már szedtem le pár embert,ilyen bugok előfordulnak,meg mintha a lövedékek is az emberhez vonzódnának.A nagy cumók annyira nem kemények,2en simán lelehet szedni ha nem zavarnak meg...
A felvett fegyverek meg nem hatnak meg annyira,ha felfejleszted a cumóid 
-
BalaNce87
addikt
válasz
ricshard444
üzenetére
Úgy látszik két különböző játékkal toljuk
Tele van nevetségesen erős fegyverrel (amiket felveszel). Akkor ez a háromlábú geci is durva nagyon.
Az íjról meg ne is beszéljünk. Egy hit halál. És ráadásul kurvára bugos is egyelőre. Killcam mutatta párszor h a fal mögött voltam és falon át ment a találat
A sima géppisztollyal meg nem lehet senkit leszedni. Még ha sorozatban lövök, akkor se talál. -
ricshard444
veterán
Átjátszottam a napot,egyszerűen gyönyörű a hangzás és a látvány,az élmény sem utolsó,csak a Hunter OP

-
Slystyle
őstag
válasz
Physicist03
üzenetére
A pillanat hevében kommenteltem, aztán észre vettem én, csak már késő volt a szerkesztésre.

Hát a fegyverek balanszolása legyen a legkevesebb gondunk, remélem teljes játéknál nem olyan support szintet kapunk majd mint C2-nél. Eddig úgy fest, hogy segítenek a készítők, a zárt fórumba elég sok visszajelzésre reagáltak és próbáltak minden tőlük telhetőt megtenni.
-
-
Thunder82
aktív tag
válasz
Physicist03
üzenetére
Tévedni emberi dolog )
-
Chabe89
addikt
válasz
ricshard444
üzenetére
Kint van az 1.3 patch és állítólag belerakták a Predator Bow-ot az utolsó napra. Nincs hír bétáról egyenlőre. Talán majd januárba vagy karácsonyra.

-
ricshard444
veterán
Tud valaki valamit arról,hogy lesz e még alpha vagy béta vagy ez az egyetlen?
-
ricshard444
veterán
válasz
callmeakos
üzenetére
Nem volt gyengébb,sőt...volt olyan hely ahol a fények olyan élethűek voltak,hogy csak néztél, 6990el is beesett 26fps-re ,de eszméletlen volt
-
callmeakos
veterán
válasz
Physicist03
üzenetére
Majd a Single-ben

Amúgy is ha jól tudom a 2ben is gyengébb volt a graf a MPben (nem tudom alátámasztani mert kellő vas hiányában nem tudtam csutkán tolni) -
Jhonny06
veterán
válasz
Physicist03
üzenetére
Az alpha alapján nagyon gyenge lesz. És azért az már megadja az alapját a játéknak, nem lesz sokkal másabb.
-
Physicist03
senior tag
válasz
ricshard444
üzenetére
Szerintem maxon nincs olyan szép mint a trailerben. Elméletileg rombolhatóság is lesz

-
ricshard444
veterán
válasz
Physicist03
üzenetére
Láttad csut maxon? Szerintem elég meggyőző már csak rombolhatóság kell

-
Physicist03
senior tag
Hunter Edition Pre-Order Trailer. Ha a játékban is ilyen lenne a grafika az valami brutális lenne
De hát ez nem lesz ilyen 
-
pcguru23
aktív tag
Remélem nagyon amire megérkezik a teljes játék rendbe vágják a szerókat+optimalizálják valamennyire...

-
-
Jhonny06
veterán
válasz
Physicist03
üzenetére
Multiba nem elég, single-be talán, ha tartja magát és nem ugrál.
-
-
kexksz
addikt
Na még jó, hogy C2 cuccok működnek benne;
sys_spec_gameeffects = 1
sys_spec_objectdetail = 1
sys_spec_particles = 1
sys_spec_physics = 1
sys_spec_postprocessing = 1
sys_spec_shading = 1
sys_spec_shadows = 1
sys_spec_sound = 3
sys_spec_texture = 1
sys_spec_water = 1
cl_crouchToggle=1
cl_zoomToggle=0
i_mouse_accel=0
g_skipIntro=1
cl_fov=90
r_DrawNearFoV=90
pl_movement.power_sprint_targetFov=90
r_motionblur=0
g_radialBlur=0
r_Flares=0
r_Glow=0
r_HDRRendering=0
r_SSAO=0
q_ShaderHDR=0
r_ColorGrading=0
r_MultiGPU=0
r_MultiThreaded=1
g_useHitSoundFeedback=1
e_shadows=0
r_FSAA=0
r_UseEdgeAA=0
r_TexMaxAnisotropy=0
d3d9_TextureFilter=trilinear+40 fps az ingame "low" beállításhoz képest, így már szépen megy. Gondoltam berakom, hátha valakinek kell. system.cfg-be kell beleírni, ha bárki nem tudná.
-
kexksz
addikt
válasz
Physicist03
üzenetére
Mert akad. Egyedül konzolnál élvezhető, mert ott a joy miatt nem forgatod olyan gyorsan a kamerát, hogy észre lehessen venni.
Amúgy így az alpha alapján nem sok újítást látok C2-höz képest. Jó van jármű, amivel lehet szórakozni.
-
kexksz
addikt
Alpháztam kicsit, a konfigomon megy full lowon 1080p-n 40 fps körül... Pedig egy szemmel nem szebb a 2esnél, ami mediumon ment 60 fpssel, pedig akkor még húzva se volt a proci. Ahhoz, hogy élvezhető legyen, le kell vennem 1280x720ra, így van stabil 60-70 fps, de ha így meg a fullscreenre kirakom olyan pixeles hogy megfájdul a szemem, ablakosban meg kb 5 centit foglal el a monitorról.

-
D5
aktív tag
Tudja valaki, hogy akkor most Nomad-dal mi fog történni? Visszatér?
Új hozzászólás Aktív témák

- Medence topik
- Battlefield 6
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- E-roller topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Assetto Corsa EVO
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- ÁR ALATT "RTX 4090" GARANCIÁLIS GAMER LAPTOP! - i7-13700HX, RTX 4090, 32GB DDR5, 1TB SSD
- Stellar Blade PS5 / 1x kijátszott / Alza vásárlás
- MSI MPG 271QRX QD-OLED 360Hz 1440p Gamer Monitor Garanciás 2027.12.03-ig
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 15 Plus 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 13 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Apple MacBook Air M3 15 256GB,Újszerű,Dobozaval,24 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4647, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB White Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4448
- 27% - Corsair Elgato Stream Deck Mini
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Nem valószínű. Boxon is elpötyög majd.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)