Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
A díjnyertes Crysis sorozat következő része.
Új hozzászólás Aktív témák
-
callmeakos
veterán
Stan!
Innen üzenem: #@Đ!

-
oriic
HÁZIGAZDA

-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
eLit-MiLan
üzenetére
Vagy keverjük a kettőt. Legyenek mondjuk rajzolt átvezetők.

-
Slystyle
őstag
válasz
Physicist03
üzenetére
Igen, azon nekem is megakadt a cikk készítése alatt a szemem, de szerintem ezek csak ilyen bevillanások lesznek kb, amikor valami olyan interakciót csinálsz, pl megfogsz egy idegen eredetű tárgyat stb.
Nem szeretek tévhiteket felállítani, meg spekulálni, inkább csak reménykedni egyes dolgokban, de meglátjuk mi lesz.
-
Slystyle
őstag
Nick Button-Brown cikke.
Amúgy ezúttal is örülnék ilyen kis képregényeknek, amik lefedik a két játék közti eseményeket, esetleg a játékon belül összegyűjthető kis tárgyakon keresztül feloldható kis videókra, melyek mesélnek ezekről.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
eLit-MiLan
üzenetére
Ennyit legalább képesek voltak átvenni az első részből...
-
Ryder62
őstag
Azért móka lesz ember nagyságú fűben grasszálni.

btw hány év telik el a sztori szerint a Cry2 és a Cry3 között? Meg a kupolán kívül mi van? Ott van élet vagy sem? Ott is minden romokban vagy csak a kupolán belül van ilyen nagy rumli?
-
Stanchore
senior tag
válasz
callmeakos
üzenetére
Ideje szerepet váltani, mostantól inkább az alien vadász leszek

-
Bjørgersson
félisten
"A Crytek megerősítette azt az információt amit az EA hintett el nemrégiben egy rendezvényen, hogy a Crysis 3 február 19-én jelenik meg Amerikában és február 22-én Európában."
Nu, nincs az már olyan messze.

-
Slystyle
őstag
Mmm, nájszos kis avatar lesz.

Én mit fogok majd kérni ha eljutok odáig, azt még nem tudom. Húzós az ilyen választás, ergó meg kell maradnia. -
callmeakos
veterán
válasz
Stanchore
üzenetére

Nem vitatom hogy az enyém is elég messze került a valóságostól. És elég sokat kellett kutakodni hogy találjak megfelelőt. Pl. a kutya nem mondaná meg hogy ez az eredeti kép amiből az egész kiindult. Nagyon kár hogy ennyire szigorúak a szabályok (néhol szőrszálhasogatóan - bocs srácok, ez az igazság
) -
Stanchore
senior tag
válasz
callmeakos
üzenetére
Mi folyik itt gyöngyösön kéremszépen?
Am köszi, de még nincs meg a végleges verzió, de ez miatt is csinálom én magamnak, hogy "meg lehessen" csinálni. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Oric: NP, muszáj ilyen határozottan rajzolt hatásúnak lennie a PH kompatibilitás miatt, nekem is jobban tetszene az eredeti színekkel, de azt végképp nem fogadnák el

-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Physicist03
üzenetére
Hát nem tudom, valamiért én belelátok az arcba egy biohazard jelet. Legalábbis az állnál. Meg szerintem túl színes.
Bocs stan, no offense, csak tényt állapítok meg.
-
callmeakos
veterán
válasz
Physicist03
üzenetére
Így kezdtem a mondókámat amikor az egyéni képet kértem
Erre jött a válasz [link]
Amióta egyéni arcképet akartam mindig is a klasszikus visszanézős nanoruhás képet választottam. Elég morcos voltam amikor jött ez a válasz. Erre most meg

-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
callmeakos
üzenetére
Linket pls...
-
Physicist03
senior tag
válasz
callmeakos
üzenetére
Dettó

-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
callmeakos
üzenetére
Hajrá, minden esélyed megvan.

-
Bjørgersson
félisten
válasz
Physicist03
üzenetére
Dehogyis!

-
callmeakos
veterán
válasz
Physicist03
üzenetére
Nagyon nájsz képek. Szóval van még durván 2 és fél hónapom egy új konfig összecsencselésére. Challange Accepted

-
Physicist03
senior tag
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Már az is baj?

-
Bjørgersson
félisten
válasz
Physicist03
üzenetére
Túl jól néz ki.

-
Slystyle
őstag
válasz
Physicist03
üzenetére
Nagy köszi, nagyon jók az új képek.

Én mára sajnos nem jelentkezem fordítással, totál le van fáradva az agyam, ezúton is elnézéseteket kérem. Holnap viszont már posztolom is az újat, a fele már le van fordítva.

-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Physicist03
üzenetére
Big THX...Jó képek.
-
Slystyle
őstag
válasz
Physicist03
üzenetére
Igazán nincs mit, csak teszem a dolgom.

Holnap jön az újabb interjú, mára elmarad, nem sokan olvasnák szerintem, most elveszi a hype-ot az új kis videó. -
oriic
HÁZIGAZDA
-
Stanchore
senior tag
válasz
Slystyle
üzenetére
Piccs most lebuktam
Igazából csak azért szoktam dicsérni őket, hogy ne érezd hasztalannak a fordítást
Na jó, nem, csak tegnap akartam pont berakni egy visszaszámlálót és a vidik végeihez tekergettem de ott mindenhol csak februárt írtak, ez a cikk meg már ki is ment a fejemből. -
Slystyle
őstag
válasz
Chabe89
üzenetére
Szerintem ez így nem igaz. C2-nél annó megjelenés előtt ettől sokkal több infóval találtuk magunkat szemben, de nem panaszkodtunk, hogy jajj túl sok az infó, lassan mindent fogok tudni a játékról.
Ami most megy C3-nál, az viszont tényleg csak szivárogtatás, eddig kb nem tudunk semmit. Láttunk eddig 2-3 pályát a kampány részből meg vagy 2-őt a multiból. Egy kis történeti szálban is részt vehettünk, de ezek összességében nagyon kevésnek tűnik.
Nem azt mondom, hogy hú, nem reklámozták annyira a játékot, ezért nem veszem meg, csak furcsállom, hogy nem jön annyira az infó. Ennek is biztos meg van az oka.
-
Chabe89
addikt
Milyen fura. Ha nyomatják az infót akkor mindenki arra panaszkodik, hogy lassan már bemutatják az egész játékot. Ha meg nem mondanak semmit akkor meg az a baj.

-
Slystyle
őstag
válasz
callmeakos
üzenetére
Én anno így gondoltam, hogy ilyenkorra már átfogó képet fogunk kapni a játékról. Bár ott volt az alfa teszt, ami elég jól jött.
Nekem csak a map/weapon focus hiányzik, lassan nem tudok miről írni.
Physicist03: Az idegen fegyverekkel az a gond, hogy azokról nem tudnak úgy írni, mint pl anno az összes fegyverről írtak a C2 esetében, kis háttér infó stb. De még kitalálni se találhatnak kis semmit, mivel Próféta ruhája is éppen hogy "kezeli" ezeket a fegyvereket.

Ez a zene meg nagyon jó, vártam is ezt, le is kapom.
Mindenesetre ha VGA-ra nem visznek semmi ÚJ anyagot, akkor tényleg hátast dobok.

-
Physicist03
senior tag
Újabb zenét adott ki a Crytek Borislav Slavov - Dome: Hydro Dam Infó helyett kapunk zenéket
Viccet félre téve ez a kussolás nekem sem tetszik 
-
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Biztos úgy vannak vele hogy minek, majd úgyis mindenki ráerőszakolja driver-ből.

-
Slystyle
őstag
válasz
Physicist03
üzenetére
Még három darab lesz egyelőre, aztán meglátjuk mikor kezdik el dobálni az újakat, meg második részeket, mert Chris Speak-től kezdve még nincsenek második részes cikkek.
Szóval lehet lesz egy kis szünet, közben hátha kapunk új infókat fegyókról/mapokról. Már fel is vettem az egyik közösségi veteránnal ezzel ügyben a kapcsolatot, hogy jó lenne, ha írna készítőknek, hogy ilyesmik lesznek-e. Legalább nekik válaszolnak valamilyen szinten.
A map/weapon focusokat hiányolom, bár a fegyós annyira nem számottevő, mert nem sokat változott a repertoár, de a pályák viszont teljesen mások lesznek, szóval azokról jó lenne írni valamit, már csak a közösség kedvéért is. -
Thunder82
aktív tag
válasz
Physicist03
üzenetére
amennyit a mycryon olvasol ANNYI
-
Slystyle
őstag
Christopher Speak játékteszter interjúja.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Ferko75HUN
üzenetére
Egy kicsit talán.

-
Physicist03
senior tag
Na ez jó hir

Borislav Slavov - Memories - Egy zene a játékból, valamelyik trailerben már volt belőle egy részlet.
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
eLit-MiLan
őstag
válasz
callmeakos
üzenetére
déhogyisnem, mégyegetni fogon aze

-
callmeakos
veterán
válasz
eLit-MiLan
üzenetére
most nem fog
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
eLit-MiLan
őstag
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Megy ez pedig

-
Bjørgersson
félisten
válasz
eLit-MiLan
üzenetére
Akkor bszhatod.

-
eLit-MiLan
őstag
válasz
Bjørgersson
üzenetére
én intel + amd kombóval tolom LoL

-
Bjørgersson
félisten
Ja, én kérek elnézést.. Aztán nehogy a sok hozzá nem értő meg azt higgye, hogy csak azzal a két felállással fut a játék.

-
callmeakos
veterán
válasz
Bjørgersson
üzenetére
nem hisznek abban hogy együtt kompatibilisek

-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Szerintük olyan nincs.

-
Bjørgersson
félisten
Egész tűrhető lett szerintem a gépigény. Bár nem értem miért kellett szétszedni Intel + nVidia és AMD részre. És aki Intel + AMD-vel nyomatja? Vagy fordítva?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Slystyle
őstag
Hát ez elég rövidre sikerült, úgy néz ki nem kapott túl sok kérdést a srác.
-
Slystyle
őstag
Thunder: Persze, ez alap, másképp én sem gondoltam.

-
Slystyle
őstag
válasz
Ferko75HUN
üzenetére
Ez elég komplikált, majd mesélek TS-en, ha újra értelmes gép elé kerülök. Ez a gép valami vicc, bedugom a mikim a fülesbe és totál elmegy minden hang. Mindemellett mikor zenét hallgatok, akkor érdekes hangokat produkál az egész, megakad stb.

Kb annyira jó most, hogy fordítgassak, nézelődjek neten meg ilyen alap dolgok.Persze Stan, az úgy lesz.

-
Slystyle
őstag
válasz
Ferko75HUN
üzenetére
Ne hidd, gondoltam már rá, hogy küldjek önéletrajzot a budapesti stúdiónak, de mivel nem úgy alakultak a dolgok, így ez nagyon feledésbe merült a dolog, de még mindig a 3D közegben szeretnék a jövőben melózni.

-
Slystyle
őstag
Mai olvasnivaló.
Új hozzászólás Aktív témák

- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- sziku69: Szólánc.
- Arc Raiders
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Még idén kézbe vehetjük a NEOGEO felújított kiadását
- EAFC 26
- Motorola Edge 70 Fusion – stílusosan főznek
- Saját memóriaszabvánnyal küzd a memóriahiány ellen az ASRock
- További aktív témák...
- LG 27GX790A-B 2K-480HZ-0.03MS 3 ÉV GYÁRTOI GARANCIA
- Szolid RDY2PLAY Gamer PC - Ryzen 2600 // 16GB DDR4 // GTX 1080 // 512SSD + 2x1TB HDD // WIN 11 PRO
- AMD Ryzen 5 1600X AM4
- Eladó Apple iPad (2020) 2. generáció Cellular + WiFi 512 GB
- iPhone 16 128GB gyári független hibátlan 2028.10.20. Apple jótállás
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- iPhone Xs Max 64GB 100% (3hónap Garancia)
- PXN V9 Gen 2 Kormány+Pedál+Váltó BONTATLAN!
- Lenovo ThinkPad L13 Gen 3 13,3" - i3 1215U, 8GB RAM, SSD, jó akku, Thunderbolt 4 - számla, 6 hó gar
- (TÖBB DARAB, KÉSZLETEN) Intel Core i7-4790 4-Core 3.6GHz - LGA1150
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Igazából csak azért szoktam dicsérni őket, hogy ne érezd hasztalannak a fordítást