- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- Rap, Hip-hop 90'
- droidic: A fapados NAS tuningolása
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
válasz
Poultier #14156 üzenetére
Én valamikor 2016 környékén a bitcointalk.org-on olvasgattam az altcoin szekciót, és az ottani érdeklődés/lelkesedés alapján próbáltam kiválasztani, hogy mi lehet jó vétel. Aztán valamikor 2017-ben úgy döntöttem, hogy egyszerűbb csak BTC futures contract-okat venni. Mostanság más elfoglaltságok miatt teljesen kihagytam az NFT őrületet (ahogy a BTC áremelkedést is), úgyhogy az engem is érdekelne, hogy vol van róla értelmes 1o1.
-
Madwe
nagyúr
válasz
Poultier #14156 üzenetére
Ha long termről beszélünk
1. Mi az adott probléma, amire a coin/token való, milyen szükség lesz rá, mi a konkurenciája a problémára
2. Mi a tokenomics, mire használják konkrétan a coint/tokent, milyen inflációs/deflációs kobocsájtása/égetése lesz, mi a vc/dev stb % holding, mennyi nagy% birtokló cím van
3. Milyen ótemben, milyen minőségben megy a fejlesztés, milyen az élet a githubjukon, milyen minőségű a kód amit írnak, reviewznak, milyen a contribution hozzájuk
4. Milyen a hivatalos kommunikáció részükről, van e már marketing pl, ha az, akkor az milyen (ha nincs az se feltétlen baj, hiszen valszeg még korai szakaszban vannak. Persze ilyenkor kérdéses késöbb lesz e, s az milyen minőségben)
5. Milyen a social media megítélése, mennyire hypeolt a coin. Ha a csapból is ez folyik akkor jó eséllyel már nagy ugrási potenciál nincs benne, de long term ez nem feltétlen gond.
Új hozzászólás Aktív témák
● Kriptovaluta adásvétel a topikban tilos!
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- LEGO klub
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC-Számítógép! I9 11900K / RTX 3090 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest