Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
Új hozzászólás Aktív témák
-
seria
tag
válasz
Crystalheart #610 üzenetére
hogy a hús mitől lehet kesernyés meg lilás? Gondolom leoltották és nem várták meg a várakozási időt és levágták.
Ezt én elhiszem neked, de attól még a én tejet nem fogok inni az biztos.(#611) sing1ep1ayer
Én nem akarok senkit meggyőzni akár a tejről is. Aki akar inni hát rajta.
Azon viszont túl kellene lépni hogy a tej élet, erő, egészség.
Egy kicsit olvasgatni kellene a tejről és persze amit alátámasztott vizsgálatokkal igazolnak.
Ebben a pillanatban szólt a párom, hogy a baba-mama percekben műsorban is azt mondják, hogy kisbabáknak nem lehet tehén tejet adni az az egyik ok ami miatt crohn, colitis, ekcéma és egy pár betegség kialakul a jövőben.Afrikai törzsek isszák a tejet? Én egy senki vagyok ahhoz, hogy minden kérdésre biztosan válaszoljak tudjak és véleményezzek.
Gondolom az ott lévő kecsketej nem olyan ártalmas, viszont ha betegek is nem hiszem, hogy gyógyszereket szednének és élesztővel készül dolgokat ennének mellé, meg olyan csodálatos virslit (tele természetes anyagokkal) amit tegnap belinkeltem.Az is igaz, hogy van a távoli családomban több ember is aki gyerek kora óta iszik tejet és semmi baja. Nem vagyunk egyformák.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lego szettek/ Alkalmi áron/ nézzetek be
- DJI Smart Controller drón távirányító (RC-RM500)
- DJI Mini 3 Fly More Combo RC - GARANCIÁLIS drón szett +koffer
- DJI Mavic 3 Pro Fly More Combo RC Pro - drón szett újszerű állapotban - Garancia +Care Refresh
- DJI Air 3 RC-N3 drón szett +Garancia +Care Refresh +táska
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Csere-Beszámítás! MSI Ventus 3X RTX 4060Ti 8GB GDDR6X Videokártya
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest