- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
TESCO-Zsömle
titán
Nekem 1 Sony MDR-CD780-asom van, ami úgy néz ki, mintha 2 szteroidos hamburgerzsemle lenne a fejemre kötve! Van benne egy úgynevezett Urethán-párna, ami elképzelhetetlenül kényelmessé teszi, hosszú viselés esetén is (ezért is vettem meg) emellet magyon jól szól, nyitott Hi-Fi fejes 35k-ért vettem Media Markt-ba...
Ja, és a zsinórja sem kutya...
[link] -
EQMontoya
veterán
-
Deluxe00
senior tag
-
Deluxe00
senior tag
-
ByB
addikt
-
EQMontoya
veterán
-
ByB
addikt
-
EQMontoya
veterán
-
Deluxe00
senior tag
-
ByB
addikt
Eddig az volt a kérdés, hogy a Gigaworks-höz milyen hangkártya dukál, most ott tartunk, hogy a hangkártyákat, hogyan hasonlítsuk össze!
Szerintem (nekem is Gigaworks-öm van) bőségesen elég egy Audigy ZS2. Jó ez a hangcucc, de nem kell több neki. Aki akar, még tetézheti a dolgot egy DDTS-100-assal, de ez akkor is PC marad, inside hangkártyával és műanyagszaggal! Tudjunk ésszerű határt szabni... Ami pedig a Sennheiser HD-650-et illeti, gyönyörűen szól, de kb annyiért, mint maga a Gigaworks, sőt! A HIFI építést csak elkezdeni lehet és belehalni egyszer... 
-
Deluxe00
senior tag
Amúgy meg uristen...zenét amugy sem pc-n kell hallgatni...

Az lehet, hogy pc-n is lehet jo hangot kreálni, de a zene nem itt kezdödik
-
Deluxe00
senior tag
-
EQMontoya
veterán
tisztelt hangkártyán vitázók. Ha vki 2 hangkártyán akarja a hangminőséget összevetni, vegyen, kérjen (mivel a vételt 40-50 alatt nem ússza meg) 1 komoly beyerdynamic fejhallgatót (pl dt990 istencsászár módon szól), és azzal halgassa meg mindkét hangkarit. Persze, ez csak azt fogja megadni, hogy azzal a fejessel mi szól jobban, de már van 1 támpont.
-
Deluxe00
senior tag
-
Freemanus
csendes tag
-
Deluxe00
senior tag
-
Protezis
őstag
-
Deluxe00
senior tag
Ugyanez a gondolat menet vonatkozik Xtrememusicra is!
Árkategoriájában nincs jobb hangkártya ami az analóg hangminöséget illeti -
Deluxe00
senior tag
-
Protezis
őstag
-
manitu666
tag
-
vbmn1
csendes tag
Hali!
Nekem Audigy 2 ZS-m van. Nagyon meg vagyok vele elégedve. Sokáig használtam egy Creativ Inspire T7700-as hangrendszerrel, de mivel ez nem az enyém volt és a dolgok megváltoztak már nem tudom élvezni a kártya előnyeit. Most tervezem én is, hogy hangrendszert kéne vennem. És igen sok érv szól a GigaWorks s770-es mellett, bár az ára igen csak szép, már a már emlitett rendszerhez képest. Igaz annak teljesitménye és minősitése is igencsak elmarad a nagytestvértől. De nem mindegy, hogy 81e vagy 23e az ára. Azt is meg kell emliteni, hogy a T7700-as hangereje is bőven sok volt nekem amig panelban laktam. De a térhangzás az páratlan élményt nyújtott. Most már vidéken lakom és nagyobb is a szoba ahova kéne. Majd eldől, hogy melyik legyen.
Azthiszem az s770-es lesz a győztes.
Tudna valaki róla valamit mondani, már akinek személy szerint van?
(bocsi a rövid i-k miatt, de a mostani bill.-en nincs -> ideiglenes állapot) -
manitu666
tag
-
Freemanus
csendes tag
Irtam hogy milyen hangkarim van az a kérdés hogy az tudja e helyetesitenia Audigy2 Zs-t ha az alaplapi hangkarihoz vezsek decodert!?????
-
manitu666
tag
-
Freemanus
csendes tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem van hogy tervezem egy Creative Gigaworks s750 es hangfalrendszer megvételét csak nem tom eldöneteni hogy elég e a DDTS-100 decoder és az alaplapi (Asus A8N-E)
# Realtek ALC850, 8- csatornás CODEC
# Audio érzékelő és újraosztó technológia
# Koax/optikai S/PDIF out port hátsó I/O panelon
hangkátyám hozzá! Vagymindenféleképpen kell vennem egy Audigy 2 Zs-t! Tehát aza kérdésem hogy ha veszek dekodert akkor is kell e a Audigy2 Zs vagy a jelenlegi alaplapi hangkártyám is kiszolgálja a decodert és a hangfalszettet??
Várommi előbbi válaszotokat! -
Calibos
addikt
Teufelről: egy berlini cég, ami csak megrendelése készít dolgokat. Úgy egy éve akartam venni, de 4-6 hét várakozási idő van, csak postázni tudnak. Végül is nem rendeltem meg, mert nem volt kedvem várni illetve a plusz kábelek és postai költségek miatt, a garanciáztatás is komplikált lenne. Mindenesetre igényes, kézel gyártott, nem tucat dolgokat készítenek.
Egy német, PC gameshardware magazin írt róluk, illetve némelyik modellűket tesztelte ami PC-hez lett szánva. -
ByB
addikt
-
Deluxe00
senior tag
Másik meg, hogy mit kell ehhez olyan sokat érteni? Pc-s hangkártyákhoz?Az összes a nagy nullával egyenértékű kis túlzással, mivel a PC-ben van..
Tudok neked mutatni hangkártyát ami sokkal(!!) jobb mint az X-fi, kezdve Terratec, MOTU, E-MU, RME...nem tom egyáltalán ismerösek-e ezek neked....na mind1...de ezek mind 400+ euro kategoriában vannak...
Tehát az Xtrememusic fityinges kategóriájában jobbat nem találsz...Legfeljebb te, de attól az még csak a te meglátásod lesz, nem dogma! -
Deluxe00
senior tag
-
Calibos
addikt
Jó kis párbeszéd alakult itt ki
Én eleve felesleges pénzkidobásnak tartok egy Gigaworks 750-est egy kis NM-es koleszszobába bepréselni!
Amúgy a terratec tényleg jó, régóta foglalkoznak hangkarikal.
Creativ az egyetlen a (némelyik modelje-fél professzionális) hangkarik között amelyiknek a legkevesebb erőforrásra van szüksége.
És ha már itt tartunk, akkor Teufel hangfalakat vettem volna... -
ByB
addikt
-
Raymond
titán
-
ByB
addikt
-
Raymond
titán
-
ByB
addikt
Nem tud velük mit kezdeni, maximum jelet továbbítani a DDTS-100-as dekóderbe, de szétosztani a hangfalakra nem képes közvetlenül csak a Platinum Pro, az pedig nem sima ZS!!!
ui.: A lényeg, hogy ez Audigy2 ZS + Gigaworks párossal nem tudsz DD-EX és DTS-ES hangot hallgatni úgy, hogy szét is legyen rendesen osztva a hang!
[Szerkesztve] -
Raymond
titán
-
ByB
addikt
-
Raymond
titán
-
ByB
addikt
-
ByB
addikt
Nekem is Gigaworks-öm van és egy Audigy2 ZS-m, de ez utóbbit le akarom cserélni, mivel nem támogatja se a DTS-ES-t, se a DD-EX-t, már pedig a 7.1-nél ezek elég lényegesek. Én feltétlenül Creative hangkártyát ajánlanék ehhez a cucchoz. például egy X-Fi ExtemeMusic-ot, ez még megfizethető, de szépen kiszolgálja a hangfalakat.
Vagy megoldás még egy Audigy2 ZS + DDTS-100 [link] dekóder beszerzése, de ez már kövérebb mókának számít!![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Protezis
őstag
-
Csaba...
csendes tag
Jaja, csatlakozom! Megnéztem én is egy-két Terratec-es fórumot és megnéztem a
TerraTec Aureon 7.1 Space leírását+teszteket, picurit jobb mint a hasonló árban lévő Audigy 2 zs. És ha már azért az ár is számít, akkor inkább a Terratec mint az X-Fi. Amúgy sem hiszem hogy az X-fi 17e pézzel verné hangminőségben a Terratec-et... -
fishi
tag
Sziasztok!
Bár nekem még nem volt szerencsém hozzá, ill. nem is vagyok vájtfülű, de egy másik fórumon nem egy ember van, aki szerint a Terratec kártyák verik az Audigyket bőven (Nem HighEnd-es fórum volt, hanem sima számteches!). Ha esetleg meg tudod hallgatni vásárlás előtt egy ilyen kártyával, akkor szerintem mindenképp tedd meg. Szóval csak arra próbálnám meg felhívni a figyelmet, hogy nem csak Creative meg nem csak X-Fi létezik...
-
manitu666
tag
-
Deluxe00
senior tag
-
manitu666
tag
-
Deluxe00
senior tag
Az a különbség, hogy az X-finek jobb a hangminősége, és drágább!
Ez kb olyan minthogy megkérdezed, hogy mi a különbség a 6600GT és a 6800GT között...a második drágább és gyorsabb..ennyi
Figyi, csak, hogy ne kérdezgess felesleges dolgokat minden nap...
Az X-fi a legjobb analóg módban adott hangminöségre képes hangkártya!
Az Audigy 2 Zs is nagyon jó!Abban az a jó, hogy olcsó, mégis jó hangja van!
S750-hez illik x-fit venni!
Zárjuk le ezt a hangkártya témát
-
manitu666
tag
-
Deluxe00
senior tag
-
manitu666
tag
-
Deluxe00
senior tag
-
manitu666
tag
Szívesen fogadok még tanácsokat, hozzászólásokat!
-
manitu666
tag
-
Calibos
addikt
-
manitu666
tag
Nemrég vettem egy kicsi 5.1-es hangfalrendszert és azóta nagyon megtetszett a cucc. Utánanézegettem a dolgoknak és az s750-re esett a választásom. Remélem nem fogok csalódni bnne! A térrel kapcsolatban igazad van, szerintem is a nagy hely az előnyös, de sajnos panelban lakom, így kompromisszumot kell kötnöm bizonyos dolgokban...
-
manitu666
tag
-
Calibos
addikt
nem akarlak lebeszélni róla de egy ilyen király cucc nem egy 10-12nm-es szobába való, hanem minimum (de inkább több) 20nm-es tér kell neki, nem is beszélve róla a hangfalakat el is kell értelmesen helyezni. Ha ezeket nem tudod megvalósítani sosem fogod az igazi térhangzás érzését megtapasztalni.
Tapasztalatból mondom ezt
-
Deluxe00
senior tag
-
Calibos
addikt
-
manitu666
tag
-
Calibos
addikt
-
manitu666
tag
-
Calibos
addikt
-
manitu666
tag
Várom a további hozzászólásokat!
-
hali01
őstag
-
manitu666
tag
-
Deluxe00
senior tag
-
manitu666
tag
-
Deluxe00
senior tag
-
EQMontoya
veterán
-
Deluxe00
senior tag
Ugyanakkor fenntartom azt a véleményemet, hogy az összes hangkártya legyen az bármilyen jó nem több egy kalap szarnál, mivel a számitógép belsejében foglal helyet, és az összes létező zajt összeszedi

-
EQMontoya
veterán
-
manitu666
tag
-
Deluxe00
senior tag
-
Csaba...
csendes tag
Én nem tennék be egy ilyen hangfalszetthez Audigy 2-nél gyengébb hangkártyát a gépbe! THX-es, szóval kicsit szerintem nem mindegy mi is ''hajtja'' meg a kicsikéket

Csaba -
manitu666
tag
Tervezem beruházni egy ilyen hanfalszettre a jövőben. Az e-digital oldalán találtam egy hangkártyát: Creative Sound Blaster LIVE 7.1 oem -> 6,600 Ft és Creative Audigy2 dobozos hangkártya -> 16,200 Ft! Az első is jó ehhez a hangfalhoz? Melyiket ajánljátok? Thx
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- A Far Cry TV-sorozat showrunnere nem konkrét játékot adaptálna
- Parfüm topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Diablo IV
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- HP Thunderbolt 4 kábel
- Getac T800 G2 Rugged Tablet 8GB RAM, 128GB SSD + Dokkoló, Windows 11 Pro
- Intel Core i9-10850K 10-Core 3.6GHz LGA1200 (20M Cache, up to 5.20 GHz)
- HP Elitebook 840 G3,FHD,14",i5-6300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- AKCIÓS!! áthajtós érintős 360 szinteÚJ Dell 16 Plus 2-in-1 Ultra 7 258V Intel Arc 140V 32GB 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

De ilyen audio-ról beszélgetős topik van egy pár... + ez is! 
Szerintem (nekem is Gigaworks-öm van) bőségesen elég egy Audigy ZS2. Jó ez a hangcucc, de nem kell több neki. Aki akar, még tetézheti a dolgot egy DDTS-100-assal, de ez akkor is PC marad, inside hangkártyával és műanyagszaggal! Tudjunk ésszerű határt szabni... Ami pedig a Sennheiser HD-650-et illeti, gyönyörűen szól, de kb annyiért, mint maga a Gigaworks, sőt! A HIFI építést csak elkezdeni lehet és belehalni egyszer... 

Elfogadom vereségem!