Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Szevam: Csányi Vilmos - Az elveszett ember
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
Spirit
őstag
Mennyire gondolod komolyan a dolgot? Mert én ugyan ott leszek 9:30-ra,DE HA NEM VISZED A CUCCOT, nagyon megszívom,hogy miért mentem Pécsre...Ha nem kell mégse, akkor most mondd,mára is van egy vevőm AMDpower személyében. Telómon elérsz BÁRMIKOR!Jah,és ha ma a telefonban hülye összegeket modok, ne ijedj meg, 37k fixen,csak a családot meg kell etetni,hogy azért vagyok hajlandó leutazni,mert többet adsz
-
Spirit
őstag
Látom egy másik topicbn küzdesz egy 6600gt-ért
Nem kell erőltetni, holnap kp-re átveszed, én meg hazafelé veszek üzletben.Mint kiderült 20>24-es tápátalakító is fog kelleni(milyen jó,hogy összeraktam még tegnap,idegbajt kaptam volna,ha akkor veszem észre,mikor éjszaka rakom össze videókaresszel együtt -
Spirit
őstag
Huhh...Holnap délután Rádcsörgök, rendben?(inkább saját használatra szeretném adni, mivel engem fantasztikusan kiszolgált, ezzel vertem el a fél COD társadalmat, és nagyon a szívemhez nőtt,ezért a sok modding,stb. Másrészt örülnék,ha Pécsre kerülne, erősen kötődök a városhoz a szerelmem miatt
Harmadszor szeretnék lejutni,de nem tudom el tudok-e itthonról szabadulni)
Szóval holnap délutánig kiderül tudok-e utazni.Ha igen, telózok.Ha nem, akkor is értesítelek valahogy. -
Spirit
őstag
Szia!Bocsi, hogy a telóba leráztalak,de ott volt mellettem a barátnőm,és nem tudtam beszélni.
/OFF
Napokon belül készülök bejelenteni,hogy vége, és költözök, csak meg kell várni,míg a bérlőm elköltözik a lakásomból.
/ON
Pécsen van egy lány,akihez szoktam lejárkálni, talán szerda dél körülre tudnék igazítani egy utazást
És még csak nem is hazudnék itthon,hogy Pécsre megyek üzletelni
Ha addig nem megy el, érdekelne a dolog?Így a próba is kiküszöbölve..és akkor 35+posta, vagyis legyen 37, és megoldottuk..és még ki is próbálhatod
[Szerkesztve]
Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3318
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB COUGAR GAMING MX330-G 500W
- Új állapotú, csúcstechnológiás Roborock Saros Z70 robotporszívó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest