- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
-
LOGOUT
Ide várunk:
Új hozzászólás Aktív témák
-
szasanyi
félisten
Ja, erről beszélek: ami olcsó és jó is, azt nálumk többnyire nem forgalmmazák (mert akkor ugye az alig vagy nem is jobbat drágán hogy adnák el?). Vagy ha előfordul is jóval drágábban lehet megvenni, amennyiért talán már nem is érdemes gondolkodni rajta. De azt is kérdezhetem, hogy ilyen valódi akciót mikor láttál nálunk?
€91.30 ami nálunk 90k-nál kezdődik. Én még sosem láttam ehhez hasonlót sem, pedig 25 éve foglalkozok PC-vel. És nem látom, hogy van reális esélye a közeljövőben javulásnak (nem csak e terén, hanem sajnos az ennél fontosann területeken sem).
Cifu: lehet, de engem már nem érdekel egy ideje mi az ok, főleg az, hogy mi a magyarázat. Nem tudom elfogadni, hogy nálunk többnyire stagnál vagy romlik a helyzet amiért nálunk mindig más a hibás.
Körben mindenki lelép minket, csak az ukránoknál rosszabb a helyzet (de talán még ott sem minden téren!).
Új hozzászólás Aktív témák
- Borderlands 4
- Bevásárol helyetted a ChatGPT
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Hogwarts Legacy teszt
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kompakt vízhűtés
- Melyik tápegységet vegyem?
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3390, 93% Akkumulátor
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- ASUS TUF Dash F15 - 15.6"FHD 144Hz - i7-11370H - 16GB - 1,5TB SSD - RTX 3060 6GB - Win11
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3341, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest