Hirdetés
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
- N€T0X|N: 4070 Super -> 5070ti
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- aquark: A legdrágább, nem antik és nem egyedi könyvek
-
LOGOUT
Ide várunk:
Új hozzászólás Aktív témák
-
szasanyi
félisten
Ja, erről beszélek: ami olcsó és jó is, azt nálumk többnyire nem forgalmmazák (mert akkor ugye az alig vagy nem is jobbat drágán hogy adnák el?). Vagy ha előfordul is jóval drágábban lehet megvenni, amennyiért talán már nem is érdemes gondolkodni rajta. De azt is kérdezhetem, hogy ilyen valódi akciót mikor láttál nálunk?
€91.30 ami nálunk 90k-nál kezdődik. Én még sosem láttam ehhez hasonlót sem, pedig 25 éve foglalkozok PC-vel. És nem látom, hogy van reális esélye a közeljövőben javulásnak (nem csak e terén, hanem sajnos az ennél fontosann területeken sem). 
Cifu: lehet, de engem már nem érdekel egy ideje mi az ok, főleg az, hogy mi a magyarázat. Nem tudom elfogadni, hogy nálunk többnyire stagnál vagy romlik a helyzet amiért nálunk mindig más a hibás.
Körben mindenki lelép minket, csak az ukránoknál rosszabb a helyzet (de talán még ott sem minden téren!).
Új hozzászólás Aktív témák
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen NAS-t vegyek?
- Hogwarts Legacy teszt
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Elfelejtettem a film címét
- Milyen légkondit a lakásba?
- Íme az új Android Auto!
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Jackson elektromos gitár
- Apple iPad A16 128GB,Újszerű,Töltővel,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI X99S i7 5820K 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB GAMDIAS TALOS E2 Elite ADATA 600W
- Apple iPhone 15 Pro - Black Titanium - 128GB - Akku: 87% - Megkímélt állapot!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z790 i9 14900KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070TI 16GB NZXT H6 Flow RGB 1200W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
€91.30 ami nálunk 90k-nál kezdődik. Én még sosem láttam ehhez hasonlót sem, pedig 25 éve foglalkozok PC-vel. És nem látom, hogy van reális esélye a közeljövőben javulásnak (nem csak e terén, hanem sajnos az ennél fontosann területeken sem). 
Körben mindenki lelép minket, csak az ukránoknál rosszabb a helyzet (de talán még ott sem minden téren!).