- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Woolin
tag
Sziasztok!
Már elég régóta játék közben kikapcsol a gépen. Először a tápegységre gyanakodtam, mivel egy "alja" tápegységet használtam, ezért vettem egy újat amit itt a fórumban ajánlottak nekem. Szomorúan vettem észre, hogy az új tápegység ellenére továbbra is kikapcsolgat a gépem. Mindez még a nyáron történt, akkor ráfogtam az emeleti szoba magas hőmérsékletére
Viszont, még most is fent áll ez a hiba, így gondoltam lemérem a procim hőmérsékletét az Everest Ultimate Edition 5.50.2225 segítségével 100%-os terhelésen. A diagram szerint a 2 magos Amd Athlon X2 4400+-os processzorom átlépte a 85-86 °C-t is. Tovább nem is futtattam a programot, leállítottam. Ugye nem csak nekem magas ez a hőmérséklet? Vagy ez teljesen normális? Mit ajánlotok, mit tegyek? Új processzort vagy hűtőt csak a végső esetben szeretnék venni
Várom válaszaitokat! Köszönöm.
Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- MINI PC HP PRODESK 600 G2 G3 G4 G5 i3 és i5 6-9. gen gar. Budapest MPL Foxpost
- Asus Zenbook 15 OLED UM3504 - 15.6" 2.8K 120Hz - Ryzen 5 7535U - 16GB - 512GB - 2+ év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest