- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pityu.
nagyúr
válasz
access_denied #3553 üzenetére
Hát kérdés igen,hogy ennyire mellé tud e mérni az a program amivel nézted,de úgy is kiderül ha rá ereszted a többi programot.Kíváncsi leszek azokkal mit mutat majd,írd meg.
Egyébként ha feljebb pörgeted az oldalt ott is ír egy srác neki is I7 es procija van és rakott fel hőmérséklet képet igaz nem tudom milyen hűtője van,nekem is van fent mért érték képben de igaz az enyém csak i5 viszont hangszigetelt házban. -
Pityu.
nagyúr
válasz
access_denied #3551 üzenetére
Na most ha jól értelmezem stressz tesztet csináltál a procin.Hőmérsékleteket akartál mérni?Nos ha úgy nézzük jók a hőfokok ha majdnem 100% a terhelés.Próbálj ki más programokat is terhelésre és ott meg látod mennyire valós ez az eredmény pl LinX vagy prime95 vagy még ez is terhelő progi IntelBurnTestV2 vagy van még egy cucc UserBenchMark
Nekem pl bi quiet silent base hangszigetelt házam van benne egy intel i5 7500 procival igaz ez nem tuningolható de ugye hőszigetelt ház alapból jobban zárja a hőmérsékletet terhelve igaz kicsit magasabb fokokat kapni de alapon a procihűtő 200 vagy 250 rpm et forog ha jobban terhelem max akkor is talán 500 körül ha de nem nagyon szoktam mérni nekem pl egy cooler master híper 612s hűtő van fent egy noctua ventilátorral,na meg igaz a gép elejében 2 ventilátor meg felül egy meg hátul egy de elölről ugyan nehezebben szív a hangszigetelős megoldás végett.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 MAGYAR - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged