- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- Argos: Szeretem az ecetfát
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Weareus
addikt
válasz
DigitXT #3501 üzenetére
Igen, lehet finomabban, még satuval is. Azt hiszem én is így fogom kivitelezni.
-
inf3rno
nagyúr
válasz
DigitXT #3501 üzenetére
Azt nem értem, hogy a Gigabyte miért olyan alaplapokat gyárt, ami nem a core-t nézi, hanem a case-t?! Vagy a legjobb lenne, ha mindig a nagyobbat nézné, és ahhoz igazítaná a ventillátor sebességet. Azt hiszem ezzel az egésszel nem fogok tudni mit tenni.
Beszórtam közben a kézi vezérlését, aztán kivezettem a floppy helyére. Így 350-1225-ig tudom kézzel változtatni a sebességét. Elmegy, de jobban tetszene, ha elmenne egészen 1440-ig, ahogy kézi vezérlés nélkül. Most nagyjából annyi a terv, hogy feltekerem CPU intenzív dolgoknál, egyébként meg olyan 5-600 RPM körül járatom. Legkésőbb jövő héten megjön a paszta, akkor majd tudok mondani tovább fejleményt, hátha javít valamit a helyzeten.
-
inf3rno
nagyúr
válasz
DigitXT #3498 üzenetére
Azt írják, hogy nem valami egyszerű úgy eltávolítani, hogy ne kukázzam a CPU-t, szóval ez ugrott. [link] Egyébként egy socket 775-ös alaplapba raktam egy 771-es foglalatba való 4 magos Xeont. Alapból melegedős fajta, de ezzel a ventillátorral azért egy 15 fokkal hidegebbnek kéne lennie a magoknak alap járaton is. Most tartok ott, hogy maxra járatva a ventillátort van olyan hőfokon, mint kellene neki, ha játszok. Elméletileg holnap jön meg a paszta, amit rendeltem, újrahúzom a ventillátor alatt, aztán meglátjuk lesz e hatása. Ha nem, akkor gondolom olcsó húsnak híg a leve. Itt vettem hardveraprón a CPU-t, lehet, hogy nem kellett volna...
Csak halkan jegyzem meg, hogy a linkelt cikk szerint nem pasztásak ezeknél a Core 2 duo jellegű dolgoknál a kupakok, hanem rá vannak forrasztva. Abból kiindulva, hogy ez a Xeon is szinte ugyanaz, mint Core 2 duo, csak 2 helyett 4 maggal, úgy gondolom, hogy ez is ugyanúgy forrasztva van, tehát nem valószínű, hogy ilyen kupak alatti paszta jellegű problémája lenne. Már ha a kupak alatt az alumínium lemezt értetted, amit a processzor fölé tesznek, hogy jobban eloszlassa a hőt a hűtőnek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 1TB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest