- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zyone
csendes tag
válasz
Attila8006 #3050 üzenetére
Helo ! Most lett a gépbe rakva ez a processzor(core 2 duo e 8400 + ( használt asus (nekem új) alaplap) amikor újraraktam a win 7 et
a fan speed maxon pörgött a képen is látni 5500 körül és nagyon hangos volt. A biosban találtam opciókat
silent - optional(vagy optimal ) és performance. Így jóval halkabb és alapbol 1350 rpm -en megy játék közbe 1800-2000 re ugrik fel max és a procik 50-60 fok között vannak a video kártya nvidia geforce n210 pedig 50 fok körülre. ( Ha jól tudom gyári benne minden hűtés ). Ezek a fokok normálisak ? + a három közül melyik lenne a legjobb választás? Köszi előre is !
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Peugeot, Citroën topik
- Futás, futópályák
- Sorozatok
- Azonnali játékos kérdések órája
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Amd ryzen 5950x + Msi x570s carbon wifi Team Group 32GB samsung b die . Jegelve MMGpOffical számára.
- Intel Core i9-9900K - Garancia - Ingyen posta
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 4570 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 7 7800X3D - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1 TB SSD
- Garmin Heart Rate Monitor HRM-Tri eladó (2db is van)
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z NEO RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működés
- Asus ROG Zephyrus G14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ryzen 9 8945HS - 16GB - 1TB - RTX 4060 -2,5 év garancia
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest