Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- potyautas: Másik küldetés
- [K2]: AnyDesk átverés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atesz1978
senior tag
válasz
Dexar007
üzenetére
Nekem is volt ilyen procim pontosabban E4500-am volt! Ha jól emlékszem nekem is 2.95Ghz-ig sikerült húzni de akkor már melegedett azis pedig nem gyári hűtőm volt! Én a hűtő cserét ajánlom pláne ha tényleg tovább akarod húzni bár szerintem 3Ghz-nél többet nem fogsz tudni kihozni belőle mert ezek a procik ennyit tudnak!
-
válasz
Dexar007
üzenetére
Steppingtől függően 70 vagy 80 foknál kapcsol be a hővédelem, aztán lekapcsolja a procit. Gyári hűtővel nem nagyon szokás emelt VCore-ral tuningolni. Az is derekas teljesítmény a boxos coolertől, hogy stresszteszt alatt 70 fok alatt tartotta a CPU-t. A paszta nem jelent 3-4 fokot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / RX 5700XT 8GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest