Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- leslieke
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
fabko
tag
válasz
JoolsNOS
üzenetére
Azt jelenti, hogy az a cpu csak azokban a lapokban indul el, amelyik támogatja a 333-as fsb-t, és ezt egy matricával jelzik. Az enyémen rajta van, tehát az nem lehet gond.
Újabb hűtőt próbáltam, mindhiába. Arra gondoltam tán a proci haldoklik és beletettem egy Athlon XP 1900+-t. A gép el sem indult, bios resetre sem. Tettem bele egy 1800+-t, azzal sem indult. Visszatettem a 3000+-t, azzal meg elindult. Levettem az órajelét 1,75 GHz-re a 2,15-ről, így Everest terhelés teszt alatt sem megy 60 fokig. Így marad
Hogy a másik két cpu miért nem indult el, nem tudom, talán az alaplap betegeskedik.
Köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen RAM-ot vegyek?
- EAFC 26
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kuponkunyeráló
- Goddess of Victory:Nikke
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Gear S3 - második kör
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- SSD kibeszélő
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Xiaomi Mi 10T Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Logitech G513 Carbon Tactile DE (3) (ELKELT)
- Apple iPhone 12 Pro 128 GB Pacific Blue 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! ASRockB450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD STRIX RTX 2070 SUPER 8GB GameMax Aero Mini 700W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő