Hirdetés
- Aweriot: Cloudflare és mi
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- sziku69: Szólánc.
- Ketogén étrend
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- droidic: Gmail + MI: na, mi van bekapcsolva?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
Új hozzászólás Aktív témák
-
stikyo
tag
Na végre!
Megvan a hét tanulsága számomra. Most tanultam meg, hogy: ha intel gyári hűtőd van, NAGYON ELLENŐRIZD LE, HOGY JÓL BEAKADTAK-E A TARTÓLÁBAK A LAPBA!!! Én egészen idáig rosszul tettem vissza: egy láb mindig elhitette velem, hogy ellátja a feladatát, de átvert.
Szóval most terhelt állapotban sem megy 60C- fölé. Viszont helytelen szorítással elérte a 93 C-t.... Értelemszerűen. A feszkós dolog kicsit zavar, de ezek szerint nem az volt a baj forrása.
Thanks for the support!!Gyűlölöm ezt a kattanós lábas megoldást... Mindig is útáltam.
-
stikyo
tag
Sajnos nem..
Nyomogathatok bármit, csak a 4 lehetőség van... Most +50mv-ra állítottam, de a megjelenő érték alapján az auto is ezt választja szerintem. (1,30 - 1,32) Most jut eszembe, hogy az intelnek van az a ... ööö .. .nemtom milyen "step" feature-je, amivel az oprendszer állítja a feszt, meg sebet, hátha a kikapcsolása segít.. Köszönöm a segítséget-ötleteket. Szerintem a lap nem támogatja teljesen a procit. Lehet írok asuséknak is
Üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
- 24 GB-os RTX 3090 OEM
- Lenovo ThinkCentre M920q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- iMac Pro 1.1 2017 Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest