- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sh4d0w: Árnyékos sarok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frodó
csendes tag
Hali all!
Igy junius vége, és juli eleje óta, tulajdonképpen mióta meleg van, ha bekapcsolom a gépem egy-két óra mulva majd meghal, a ventllátora erősen pörög és nemtudja sztem hűteni...
A proci 50fok közelében mozog mióta ráállitottam egy hatalmas ventillátort az oldallához, persze ugy hogy levettem a gépborítást is.
Azelőtt felment 60fok fölé is elég gyorsan és folyamatosan fagyogatott, néha ujraindult, néha csak simán lefagyott a képernyő, de olyan is volt, hogy a gép ment de a monitor meg kikapcsolt...
Először is szeretném emgkérdezni hogy ez prci vagy videókártya hiba-e, és ha proci akkor hány fok egy normális prcinak az optimális hőmérsékelt, valamint h ez mennyire károsithatta meg a gépemet...kb 10x állt le és inditottam el az utóbbi napokban
Amugy feltettem egy programot, nevezetesen everest ultimate editiont, ami mutatja hány fokos a procim és most azt lesem éjjel-nappal
Vennem kell sztetek uj procit?
Vagy majd ha jön a lehűlés akkor megoldódik eza probléma? ilyenkor melegben gondolom sokan vannak igy, sok proci megfő...
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD alaplapok 2025-ben: B650, X670 vagy X870 legyen?
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Apple MacBook
- OLED TV topic
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 7370 - Intel Core m7 I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone SE2020 64GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest