Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- talmida: Változások 2. rész
Új hozzászólás Aktív témák
-
deepwell
aktív tag
válasz
venember83
üzenetére
Elso korben bennem is felotlott a kondi de eddig csak olyannal talalkoztam ami pupos volt de meg hibatlanul mukodott, vagy szetdurrant es mar nem mukodott
Gyakorlatilag mindenkeppen erdemes megneznem, a gepet nem kell szetszedni hozza. Ami a merest illeti tudom hogy az alaplapi merok nem igazan pontosak de az a teny, hogy 1 eve 1.525Von ment 3,5 GHzn stabilan akkor a HM 1,47 - 1,49 V korul mutatott most pedig 1.9V ra allitva mutat 1,47V ot es itt megy stabilan talan annyit azert elarul hogy valami huncutsag van a feszultsegszabalyzoval, vagy a tapommal, vagy a procival, vagy fene sem tudja hogy pontosan mivel
a kondikat mindenkeppen megnezem ! koszonom a hozzaszolasod !
[Szerkesztve] -
deepwell
aktív tag
Sziasztok !
Remelem tortent mar ilyen valakivel, es meg tudja mondni, hogy mi lehet a baj, hogy ne keljen darabokra szednem a gepet es napokig tesztelnem
A configom nem mai: Abit IC7, 2,8GH Northwood , ATI 9800 pro , DDR-500 Kingmax , Chieftek 460 as ... a tobbi lenyegtelen, meg talan annyi hogy 7 HDD es 2 DVD van meg a tapra kotve. Gyakorlatilag egy olyan fel evvel ezelottig az FSB 250 en stagnalt ez mindnennek jo volt, a proci alapfeszen hozta a 3.5 GHzt a memoria meg ugye amugy is 500 as ... egyik naprol a masikra nem indult a gep kb fel evig hasznaltam 200 as FSB. Tegnap tobbszor is kifagyott jatek kozben, elhataroztam megnezem mi lehet. Beleptem a biosba es a sajat Hardware Monitoraval leolvastattam a Core Voltage -t ami 1.525V ra volt allitva, csodalkozva lattam hogy a mero 1.13V ot mutat, a tobbi feszultseg hajszalpontosan annyi amennyinek lennie kell, meg a 3.3V is 3.2V kornyeken volt. Felemeltem a feszt 1.9V ra, most 1.47V ot mutat a mero, siman megy a gep 250fsb-n, de felek ez nem lesz tartos ! Ha valaki talalkozott hasonlo dologgal kerem ossza meg velem, hogy mi lehet ! Elore is koszonom!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen NAS-t vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Futás, futópályák
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- 3D nyomtatás
- Micro Four Thirds
- Befutott a régóta várt, sok P-maggal kitömött, LGA1700-as Core sorozat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Intel Core i5 9600K + ID-Cooling SE-224-XT
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4770K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Akár részletfizetés 0% THM ÚJ Intel LGA 1700 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
- Intel I7-8700 / BESZÁMÍTÁS OK! / Akciós ár!
- AMD Ryzen R9 3950X 16Mag / 32Szál 3.7/4,7GHz / Beszámítás OK!
- Xiaomi 14 12/512GB - Kártyafüggetlen, Fekete, ÚJSZERŰ - 1 Év Garanciával
- 222 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5050
- Dell Optiplex/Precision MT/SFF 3430, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ 7.-8.-9.gen/ SZÁMLA- GARANCIA
- Samsung Galaxy S21 FE / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3943, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Gyakorlatilag mindenkeppen erdemes megneznem, a gepet nem kell szetszedni hozza. Ami a merest illeti tudom hogy az alaplapi merok nem igazan pontosak de az a teny, hogy 1 eve 1.525Von ment 3,5 GHzn stabilan akkor a HM 1,47 - 1,49 V korul mutatott most pedig 1.9V ra allitva mutat 1,47V ot es itt megy stabilan talan annyit azert elarul hogy valami huncutsag van a feszultsegszabalyzoval, vagy a tapommal, vagy a procival, vagy fene sem tudja hogy pontosan mivel