Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
krammerka
őstag
válasz
Termi16
üzenetére
hát én az vagyok pont,aki beköszön nap mint nap..............

Vitatkozni meg nem szoktam,nem az én világom.............
És ez az egész eszmefuttatás is,a pénz körül forgott,ahogy azt irtam is:"értem én,de egy E3200/E5200 4GHz-n ugyanúgy kihajtja Neked azt a vga-t,és a zsebedbe marad 30k"
És ezzel nem azt mondtam,hogy akkor már ugyanazt tudja mint az E8400 4GHZ-n,de bőven elég lehet sokmindenre...........Nem mindenki engedhet meg magának manapság drága cuccokat.
-
krammerka
őstag
válasz
Termi16
üzenetére
Itt semmiféle kötekedés nincs részemről,mivel ez így kezdődött:
"jók ezek a drágább procik,E8400-Q9550 stb,de nemhinném hogy akinek ezek vannak,ki is használják.
Kevesen vannak azok akik folyamatosan filmeket stb,vágnak szerkesztenek,konvertálnak,és ezáltal leterhelik a gépet 24/7-ben 100%-osan."És erre jöttél Te,egy "Sziasztok,Helló stb,nélkül és....:
"Mért, szerinted egy játékkal nem lehet leterhelni? Pl egy komolyabb vga kihajtásához már alapból ilyen procik kellenek

Nem egy ismerősöm van, akiknek én ajánlottam annó gépet, de az E8400-as procival alapon akadt nekik néhány játék. Belőttem nekik 4ghz-re, azóta minden szép és jó
És a win is gyorsabb, meg minden művelet. Szóval igenis ki lehet ezeket használni maximálisan, a kétmagosokat tutira." -
krammerka
őstag
válasz
Termi16
üzenetére
"Sajnos -ahogy már előttem is megjegyezték- még mindig sokan vannak, akik úgy gondolják, hogy proci gyorsasága=mhz."
Félreértelmezed a dolgokat.Főleg hogy ütöd egyik szavad a másikkal..............

Idézlek:
"E8400-as procival alapon akadt nekik néhány játék. Belőttem nekik 4ghz-re, azóta minden szép és jó
És a win is gyorsabb, meg minden művelet."???
Most akkor számít a mhz,vagy sem?
Vagy E8400 alatt,nincs is proci,ami használható lenne pl játékra? -
kulerr
őstag
válasz
Termi16
üzenetére
Nem akadna meg pont ez a lényeg! a proci nem csak az aktuális adatot dolgozza játék alatt, hanem előre is melózik. felfut majd megtelik a buffer és visszavesz..a gyengébb prociknál a felfutás tövább tart. ennyi, de a vége ugyanaz. (persze van olyan játék aminél nagyon számít a proci pl. a GTA4 ami külön téma mert az tényleg falja a prockót
)
Ami leterheli folymatosan annál kijön az erő ez nem vitás.
-
-
krammerka
őstag
válasz
Termi16
üzenetére
ha ilyen jó a hűtőd,akkor azért nem szabadna ennyire melegednie,az a fesz még nem annyira rettenetesen magas,viszont 2perc orthos,(ami legyen inkább prime95)az édeskevés.
Fél óra minimum a stabilitás kimondásához,de van hogy a 32. percben dobja el magát.
Nem próbáltál egy újrapasztázást? -
krammerka
őstag
válasz
Termi16
üzenetére
Szia,a táblázatban egy olyan opció van amely a biosban beállított érték kell hogy legyen,mégpedig a proci VID értéke.(Vid/Bios)
A többi opció a cpu-z által mért érték.A lapod mint p35-s nem rossz,talán a ddr3-as ram párosítás nem a legszerencsésebb.
A proci tutira annyira tuningos,ahogy azt az előző tulaj mondja?
Láttál róla tesztet?
Új hozzászólás Aktív témák
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Egérpad topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- alza vélemények - tapasztalatok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen processzort vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Óvodások homokozója
- Star Trek
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Vostro 3550 - i3-2310M I 4GB I 250GB I DVDRW I 15,6" HD I HDMI I Cam I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3915, 100% Akkumulátor
- HP EliteBook 840 G10 - 14"WUXGA - i7-1360P - 16GB - 512GB - Win11 - MAGYAR - 3 év garancia
- Bontott, vadiúj, SPACE BLACK MacBook Pro 14" M4 10C/10G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgarancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
,max embere válogatja hogy megtiszteli ezzel a társait,vagy sem..............