- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Argos: Szeretem az ecetfát
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Szevam: „Rendszerleállás” – egy AI képzeletbeli halál utáni élménye
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
krammerka
őstag
válasz
Termi16 #9662 üzenetére
hát én az vagyok pont,aki beköszön nap mint nap..............
Vitatkozni meg nem szoktam,nem az én világom.............
És ez az egész eszmefuttatás is,a pénz körül forgott,ahogy azt irtam is:"értem én,de egy E3200/E5200 4GHz-n ugyanúgy kihajtja Neked azt a vga-t,és a zsebedbe marad 30k"
És ezzel nem azt mondtam,hogy akkor már ugyanazt tudja mint az E8400 4GHZ-n,de bőven elég lehet sokmindenre...........Nem mindenki engedhet meg magának manapság drága cuccokat.
-
krammerka
őstag
válasz
Termi16 #9659 üzenetére
Itt semmiféle kötekedés nincs részemről,mivel ez így kezdődött:
"jók ezek a drágább procik,E8400-Q9550 stb,de nemhinném hogy akinek ezek vannak,ki is használják.
Kevesen vannak azok akik folyamatosan filmeket stb,vágnak szerkesztenek,konvertálnak,és ezáltal leterhelik a gépet 24/7-ben 100%-osan."És erre jöttél Te,egy "Sziasztok,Helló stb,nélkül és....:
"Mért, szerinted egy játékkal nem lehet leterhelni? Pl egy komolyabb vga kihajtásához már alapból ilyen procik kellenek
Nem egy ismerősöm van, akiknek én ajánlottam annó gépet, de az E8400-as procival alapon akadt nekik néhány játék. Belőttem nekik 4ghz-re, azóta minden szép és jó
És a win is gyorsabb, meg minden művelet. Szóval igenis ki lehet ezeket használni maximálisan, a kétmagosokat tutira."
-
krammerka
őstag
válasz
Termi16 #9655 üzenetére
"Sajnos -ahogy már előttem is megjegyezték- még mindig sokan vannak, akik úgy gondolják, hogy proci gyorsasága=mhz."
Félreértelmezed a dolgokat.Főleg hogy ütöd egyik szavad a másikkal..............
Idézlek:
"E8400-as procival alapon akadt nekik néhány játék. Belőttem nekik 4ghz-re, azóta minden szép és jóÉs a win is gyorsabb, meg minden művelet."
???
Most akkor számít a mhz,vagy sem?
Vagy E8400 alatt,nincs is proci,ami használható lenne pl játékra? -
kulerr
őstag
válasz
Termi16 #9646 üzenetére
Nem akadna meg pont ez a lényeg! a proci nem csak az aktuális adatot dolgozza játék alatt, hanem előre is melózik. felfut majd megtelik a buffer és visszavesz..a gyengébb prociknál a felfutás tövább tart. ennyi, de a vége ugyanaz. (persze van olyan játék aminél nagyon számít a proci pl. a GTA4 ami külön téma mert az tényleg falja a prockót
)
Ami leterheli folymatosan annál kijön az erő ez nem vitás. -
-
krammerka
őstag
válasz
Termi16 #9445 üzenetére
ha ilyen jó a hűtőd,akkor azért nem szabadna ennyire melegednie,az a fesz még nem annyira rettenetesen magas,viszont 2perc orthos,(ami legyen inkább prime95)az édeskevés.
Fél óra minimum a stabilitás kimondásához,de van hogy a 32. percben dobja el magát.
Nem próbáltál egy újrapasztázást? -
krammerka
őstag
válasz
Termi16 #9439 üzenetére
Szia,a táblázatban egy olyan opció van amely a biosban beállított érték kell hogy legyen,mégpedig a proci VID értéke.(Vid/Bios)
A többi opció a cpu-z által mért érték.A lapod mint p35-s nem rossz,talán a ddr3-as ram párosítás nem a legszerencsésebb.
A proci tutira annyira tuningos,ahogy azt az előző tulaj mondja?
Láttál róla tesztet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Hegesztés topic
- Elektromos cigaretta 🔞
- EA Sports WRC '23
- Autós topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged