Hirdetés
- Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- Samsung Deskmaster 386s/20n
- Keychron K1 V6 Bluetooth/USB-C magyar low profile mechanikus gamer billentyűzet
- Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- Amikor a prófécia testet ölt – Finalmouse ULX Prophecy 'Scream' Classic
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- ricshard444: iPhone 17 Pro Max - Kedves téglám
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- MasterDeeJay: MSI H110M PRO és i3-8350K (coffeetime mod)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
fekeandras
őstag
válasz
Bajgunar #1802 üzenetére
Nálam még az ősidőkben mikor "megfizethetetlenek" voltak az 1Gb-os modulok 4db 512-es volt a gépben.Nem nagyon tetszett, hogy minimális tuningra már játékok alatt kifagyott a mocsok ezért kipróbáltam azt, hogy kivettem a 4ből 2-t.Ettől érezhetően megtáltosodott a gépem.Próbáld meg te is úgy van-e valami különbség.Egy próbát megér.És sajnos az ASUS is egyre gyengébb alaplapokat gyárt manapság (tapasztalat), kiábrándultam belőlük.
-
lipi67
nagyúr
válasz
Bajgunar #1802 üzenetére
Nincs hiba!Nem annyira tuningbarát a vista,ennyi.Illetve
ihasználja jobban a ramjaidat amik hibáznak tuning alatt.Nem tudom,hogy pontosan ilyenkor mennyin mennek,de nem bírják.Vegyél vissza a tuningból,ezt akartam mondani.
Aggregátor:
Imádom az ilyen teszteket!!!Igen,látom,s 1re jobban a Cinebench R10 felé húzok én is.Keresgéljünk picit(ötletem sincs,h merre)s ha nem akad jobb(nem hiszem)szerintem is legyen a Cinebench.
-
lipi67
nagyúr
válasz
Bajgunar #1799 üzenetére
32bit az nem kezel 4gigát se,ha ki akarod használni x64-es xp(pl.server 2003).Ok,hogy 3,xxxgigát ír ki,de a programokhoz asszem csak 2gigát rendel hozzá.Van egy 3gigás kapcsoló egy registry módosítással,de az sem ok .
Kékhalál :Vszínű,hogy emmória.Nem is biztos,hogy a fesz,1xüen Vista alatt SZARABB A TUNING,nem bírja.Ill,Mivel kihasználja a ramjaidat teljesen,hibáznak.Hibáznak mert nem optimális a tuningod.
Szerintem..tudod,ha tesztelés,akkor ok,egy printscr ereéig belefér bármi.Ha viszont 24/7,ez se!Nem,mert bár stabilnak tűnink a tuningod,s a vista érzékenyebb(szarabb a tuningra)azért eléggé határeset lehet amin járatod a gépedet. -
h.adam.92
őstag
válasz
Bajgunar #1797 üzenetére
Igen ezt értem. Csak a 64bites xp hiretelen elkezdi használni mind a 4gb rendeszermemóriát + az 512 vga memóriát is. Lehet h hülyeséget beszélek
, de sztem a fesz a baja. Nem kap eleget sztem
Én legalábbis megnézném egy kis fesz emeléssel vista alatt. Esetleg a másik, hogy még megnézed egy 64bites xp alatt, mert sztem ugyan ez lenne ott is. Amúgy miért váltasz vistára?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Direct One (műholdas és online TV)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- BestBuy topik
- Google Pixel topik
- Mesterséges intelligencia topik
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple asztali gépek
- Linux Mint
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7 7700X - Új, 1 év garancia - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Eladó AMD Ryzen 7 3700X CPU Bequiet Pure rock 2 hűtővel.
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 4570 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i5 4440 4mag 4szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23+ 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3590
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ASUS TUF F15 FX506 - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 32GB - 1TB - RTX 3050 Ti - Win11 - MAGYAR
- Apple iPhone 16 256GB,Kábel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest