- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Szeretem az ecetfát
- No Voice in the Galaxy
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
bzs73
őstag
Az szép ha nem tiszta.
Na látod én 36 vagyok és nem nősültem még meg.Élettárs volt már jó pár de tovább nem megyek.Engem nem semmiz ki egy nő se az biztos.Eggyütt vagyunk aztán ha nem tetszik valami mehet amerre lát,és viszi amit hozott.
Félreértés ne essék jó dolog a család csak hát én nem vagyok családcentrikus.Néha örülnék én is ha nem az üres lakásba jönnék haza,de sokszor meg jól esik a csend és nyugalom.Megvan mindkét oldalnak a jó és rossz fele.Szerintem egyenlő és mindenki maga dönti el mit akar.Persze sokszor nehéz józanul gondolkodni,ez biztos.Ez az élet.A lényeg hogy ne legyen unalmas mert akkor mindeggy hogy jól megy vagy rosszul.A változatosság a lényeg és fel a fejjel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i7 9700T - TDP 35W - 8mag/8szál - Eladó!
- Intel Core i7 11700 - 4.9 GHz - 8mag/16szál - Eladó!
- Intel Core i9-11900KF 3.5GHz LGA1200 (16M Cache, up to 5.30 GHz) Processzor!
- AMD Ryzen 7 7700X - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- RÉSZLETRE , Bankmentes , kamatmentes Asus Rog Zephyrus G16
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Pure Base 500DX fehér 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged