- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- votlage71: Kábel menedzsment
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kazaaaan
csendes tag
válasz
hackeeeee #15041 üzenetére
Én cnc programozó,gépbeállító vagyok,és számítástechnikával is foglalkozom! Gépeket rakok össze,telepítek és adom tovább,vagy szervízbe hozzák hozzám! Nah szal és vannak kérések,hogy aluminiumból,rézből csináljak nekik ilyen egyedi hűtőbordákat,ventitartókat,szoktam jókat csinálni! Pl egy ilyen is volt,hogy 12 centis ventinek csináltam közbetétet,amihez hozzá lett illesztve az általam készített hűtőborda! Mivel nagyon benne vagyok a számítástechnikába,bár nem mondom hogy mindent tudok,de van ihletem és gondolatom,hogy mégis milyen legyen,hogy azt a teljesítményt lehűtse megfelelően! Egyelőre nagyon meg vannak elégedve! kegyetlen milyen húzásokat csinálnak! Volt egy srác,AMD x2 procival,órajel 400Mhz,szorzó 15,5! És meghúzta a maxot,ami 12,4Ghz vol ta 2 magon! El sem hittem,hogy nem égett le neki! Ti gondolom tapasztaltabbak vagytok a húzásnál,én nem húzok,inkább veszek egy nagy procit,mindennél nagyobbat,ami elég! Főleg hogy nem olcsó egy réztömb,amiből megcsinálom! Teljesen egyedi, 0,001mm pontosan tudok dolgozni a marógéppel,még a ramok köré is megcsinálom! Csak le kell méretezni a házat meg mindent! VGA-ra is csinálok hűtést,aki azt is húzza,rendelhet tőlem!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel I5-8600K / Beszámítás OK!
- Intel Core i5-8600K 6-Core 3.6GHz LGA1151 (9M Cache, up to 4.30 GHz) Processzor!
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest