- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- aquark: A ló túloldalán (Intel-AMD szivatás)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
Új hozzászólás Aktív témák
-
bzs73
őstag
válasz
Főcske #13755 üzenetére
Hát ez a 2 versenyző van amit érdemes venni.
corei3 530 és corei5 750.A többi teljesen felesleges,de tesztekbe nem is ajánlott vétel a többi.Hát én még ezt se használom ki.Az e5200 3.6ghz-en elég volt.Ugyanígy ment minden játék,fullhd-ba mint most.A rendszer érezhetően gyorsabb mondjuk,és pár tesztbe több a pontszám.Jó van ez.Haladunk a korral.13756) johniee: Hát minek ha bőven jó a 3.6ghz.Igazából játékra kell csak erő nekem,ott meg mivel hogy fullhd-ba nyomom a vga-nak kell jobban dolgozni.Néztem én teszteket e5200-vel is,e8600es,q9505s-el,és most ezzel,és semmit nem hoz a 4ghz,a 3.6-hoz képest.Ha kéne +erő akkor hajtanám,de feleslegesen nem,és nagyon nem is érdekel hogy megy fentebb.Amugy 4ghz-t néztem,alapfeszen tehát 1.200v-on viszi kb,viszont jó hűvös proci.Unom már a tesztelgetést.Kicsit hanyagolom a dolgot.Ha hiszed ha nem ami most volt q9505s ,csak 3.6ghz-n volt.Kibírtam hogy ne nézzem meg fentebb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Projektor topic
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Gumi és felni topik
- Hálózati / IP kamera
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- Intel 13900ks
- Intel Core i5 4440 4mag 4szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i5 4590S 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 4570 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! LG 24GM79G-B 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest