Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Klaus Duran: Nem csajos Samsung Z Flip
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
lipi67
nagyúr
válasz
barnam_ #10593 üzenetére
Köszi! Igen quaddal nem 1xű a pi, de annak örültem a legjobban, hogy 4660-on simán fut a Super PI, ez a nagy szó! (Mások többnyire validolni se tudnak még 4,5GHz-en sem, s nem is adtam nagy feszt ha megnézed. Kva ablakra süt de. a nap, hiába nyitom ki, a gépre verődik a fény és melegíti. (megnéztem, nyitott ablaknál 39°-volt mikor felállt a rendszer. Alaplap asszem 35, hdd 28..)
A Team is kezdte élvezni, hogy foglalkoztatva volt..
- Lépnem kell, jön a lányom a központi írásbeliről, meg a fiamnak is kell a gép..- -
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
barnam_ #10593 üzenetére
Nha...
Előjött neked is az ami nekem? Mondjuk én most adtam neki 1,2V-t, aztán használom így, tesztelgetem...
Akkor nekem az 1,164V nem akart úgy menni mint előtte....
@darál0w: Én is most kíváncsiságból használom így, mert alapból olyan vinyóra van állítva, ami kb. csak benne van a gépben, és tárol, használva alig van... De mondjuk játékból való kilépésnél azonnal kilépett, nem gondolkozott semmit.
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel topik
- OLED TV topic
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Éjszakai műszak
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- PlayStation 5
- SSD kibeszélő
- Óra topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B550 Vision D B550 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Önerő nélkül is megvásárolható .1-10 hónap BANKMENTES részletfizetés.Arena Racer szövet gamer szék
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RX 6600XT / 32GB DDR4 / 250SSD + 750HDD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest