Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Meggyi001: A kérdés...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sellerbuyer: SISU A BOSSZÚ ÚTJA
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lipi67
nagyúr
válasz
zakroland
üzenetére
Grat a procihoz. Sajna nekem csak 6320-am volt, jobban szerettem mint a 6750-es procimat.
ha nem vetted még meg: E3200

(#9331) hackeeeee : Én se nagyon vágom (semennyire), de hogy vga-ra plusz pénzt nem adnék..-aggregátor meg azt mondta nem is kell
- ez tuti. majd alakul, csak lehetnék már végre gép előtt többet
-
válasz
zakroland
üzenetére
Azért jobb, mert 45nm-es, kevésbé melegszik, és jobban tuningolható. Annyi a hátránya hogy 266 MHz helyett 200-n megy az FSB, de ezt nem tart sok ideig megváltoztatni

Ha többet is rá tudsz szánni, akkor E8xxx-t nézz 20k körül. E7xxx szerintem a kettő között (E5x és E8x) értelmetlen.
#9344: hát ha beszámolja 7k-ért a procidat, eléggé jól jársz, mert szvsz nem ér annyit.
-
válasz
zakroland
üzenetére
Hardveraprós árak csak példának:
E6400 - 13k
E5200 - 12k
E5300 - 13.5kÍgy, hogy nagyjából egy árban van, mindenképpen E5xxx-t vennék, és azt még gyári hűtővel is tudod tuningolni, ha kell.
-
válasz
zakroland
üzenetére
Nem rossz proci az E6400 (bár ha jól tudom csak 2Mb L2 cache van benne), de abban az árban jobban megéri egy E5xxx, mert kevesebb feszültséggel is jobban tuningolható mint az E6400, + kevésbé is melegszik.
De ha már megvan: 1.5v-ig prime-olhatsz is vele, bár én tartós használatra nem adnék neki annyit. 3.6-ig még elmegy, de oda is kell neki a fesz, főleg ha B2 stepping, és fog melegedni...
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bluetooth hangszórók
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Futás, futópályák
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- alza vélemények - tapasztalatok
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Vicces képek
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Ikea Eilif Paraván, asztali elválasztó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 512GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3867, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3828, 100% Akksi
- Death Stranding Director s Cut
- Nagyakkus, mobilnetes - Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

- ez tuti. majd alakul, csak lehetnék már végre gép előtt többet

),hogy nem érdemes vesződni ezekkel a p4-es kazánokkal,4 GHz-n sem fogja hozni azt a teljesítményt,amit egy dual core hoz alapon