Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Incognito
senior tag
Van egy pár játékom ezekhez az emulátorokhoz, ha kell valakinek utánanézek.
Azt terveztem hogy végigjáccom a ''Kastály''-t és átrakom html-be. Eccer eljön az idő mikor nem leszek rest.
[Szerkesztve] -
Incognito
senior tag
A Creatures I II-vel rengeteget játszottam. Most hirtelen rákerestem a neten: Bővebben: link
-
Incognito
senior tag
-
Incognito
senior tag
Nagyon komoly látni a boritókat. Ezt tényleg ajánlom figyelmetekbe Bővebben: link.
-
Incognito
senior tag
Ott a posta kb olyan volt mint ez a fórum csak kicsbe (nem kiscsibe).

Mostt jut az eszembe, hogy nekem még turbókártyám is volt.
[Szerkesztve] -
Incognito
senior tag
Pár nappal ezelőtt ötlött a fejembe ez a remek újság és elkezdtem nosztalgiázni. Emléxem mikor az első példányokat a kezem közé kaparintottam. A következő lap megjelenése előtt már kívülről fújtam a cikkeket. Még most is megvannak a szekrényem mélyén légmentesen elszigetelve az utókornak szentelve eme nemes példányokat. Magam előtt látom mikor a fiammal kezdem el olvasgatni mondván: ''apád ezeken nött fel'' (erre ő: de ezek fekete fehér képek). Lehet hogy nem ártana őket beszkennelni és felrakni a netre (tényleg, el illegális?).
Szóval csak azért indítottam ezt a topikot mert érdekelne hogy volt-e köztetek olyan fanatikus aki lapozgatta ezt az újságot?
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 250GB SSD 120GB SSD GTX 1060 3GB Zalman T3 Plus 400W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 7410 Intel I7-10810U Refurbished - Garancia - Akció!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB RAMPAGE Shiva ADATA 600W
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest