- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
zarayg
aktív tag
Ízlések és pofonok. Én távol tartom magamat és a háztartásbelieket illetve a családomat az AMD platformtól illetve az AMD videokártyáktól is.Nem mellékesen megjegyezném, hogy 2004-től 2013-ig AMD gépeim voltak CSAK, anno szóba sem jöhetett intel, aztán váltottam 2013-ban FX8150-ről i7-3770-re és megváltozott a világ... 2004-ben amikor elkezdtem játszani az 1.6-tal, akkor elegendő volt még az a 3000+ Sempron proci.
2008 illetve 2017 között rengeteg olyan AMD-s kártyával (mint laptopban, mint PC-ben) találkoztam, ami miatt kialakult nálam ez az "undor" az AMD platform felé. Természetesen nem azt mondom, hogy áve nvidia, jól teljesítenek szintükhöz képest az AMD kártyák (lsd Fury, Fury x, Pro Duo, stb..), hozzák amit elvár a piac (ámbár a top 10 között nem található AMD kártya).
Laptopok esetében inkább 2009-2010-től voltak jelen azok a chippek, amelyek ma borsot törnek az ügyfelek orra alá, aztán csodálkoznak, hogy 30 vagy 40 ezer egy BGA csere. Ár-érték arányban jók voltak anno, viszont az idő előrehaladtával elöregednek, megbízhatatlanná válnak és a hő hatására egyre több problémát reprodukálnak. 10 BGA-s laptopból 8 AMD chippes, 2 nvidia. Szerintem ez elmond mindent.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Ubiquiti hálózati eszközök
- PlayStation 5
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GOG.com - Good Old Games
- Így VERNEK ÁT a KAMU webshopok!
- Mindenki Z Fold7-et akar
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garanciával
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Bezámítás! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook- Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB SSD W11
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 64GB DDR5 500GB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Seasonic 750W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest