- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- Rap, Hip-hop 90'
- droidic: A fapados NAS tuningolása
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
qdak
addikt
válasz
lemusz #74680 üzenetére
Az a baj szerintem, hogy, pl, ha írsz egy bindet:
//PLANTING
alias +planting "+klook;+attack;slot5;+duck;m_yaw 2.2;regroup;say_team ˇˇPLANTINGˇˇ"
alias -planting "-klook;-attack;-duck;m_yaw 0.022;slot1;exec prim.cfg"
bind "MOUSE3" "+planting"
bind "t" "+planting"Így plant közbe kis mozdítással "spin" mégsem csalsz, csak feljebb raktad az egered.
Ergó, mi alapján szűrje meg, 10es sens felett ban ? -
bepken
veterán
válasz
lemusz #74680 üzenetére
alapvetően nem ő a kedvenc csgo tartalomgyártóm, de vannak azért jó videói, így én fel vagyok iratkozva a csatornára. de nem is ez a lényeg. itt most csak az nem volt meg a fejemben, hogy volt e már ez így nézettebb csatorna által explicit kimondva... mármint hogy szar az OW... mint kiderül, vótmá
KODIAK is rengetegszer elmondta már ezt egyébként. sajnos, mert amúgy a sok évvel ezelőtti, amolyan "nyomozósabb" videói szerintem tök jók voltak
mostmár csak néha dob ki egy-egy befásult OW videót, amit már úgy kell felkonferálnia, hogy vajon hány pörgő aim hülyegyerek lesz ma...
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Thomson Streaming Box 240 TV okosító / Számla / Garancia /
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3005
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest